Antena Căutare

Lecţie emoţionantă de viaţă! Un băieţel de șase ani vorbeşte despre atentate și violență! „Mi-e frică că voi muri, că familia mea va fi ucisă!”

Înregistrarea video cuun copilaș de șase ani, care îndeamnă adulții să renunțe la violență, a devenit virală. Micuțul i-a uimit și i-a înduioșat pe internauți cu un discurs plin de înțelepciune.

Înregistrarea video cuun copilaș de șase ani, care îndeamnă adulții să renunțe la violență, a devenit virală. Micuțul i-a uimit și i-a înduioșat pe internauți cu un discurs plin de înțelepciune.

„Mi-e frică că voi muri, că familia mea va fi ucisă!”, a spus micuțul... Copilul îndeamnă oamenii să renunțe la violență, atentate. „Oamenii trebuie să înceteze să se mai omoare unii pe ceilalți”, artuculează copilul, plin de convingere.

Practic, rolurile s-au inversat și micuțul pare un adult cu o bogată experiență de viață și cu multă înțelepciune.

Pisicuță, pis, pis, pis, dar câte calități ai tu! O felină reușește să-și deschidă singură ușa cu lăbuțele... Descoperire ULTUITOARE a astronomilor. A apărut o planetă nouă și ciudată: „Parcă ar fi din polisitiren”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x