Antena Căutare

Liceeni de lux: Balul bobocilor costa cat un salariu mediu pe economie!

Toamna se numara bobocii din licee. In cluburi, pe ringul de dans. Dar balul bobocilor nu este chiar pentru oricine. O prezenta onorabila, in pas cu ultima moda, ii costa pe pariti in jur de 1500 de lei - un salariu mediu pe economie. Banii se duc in cateva ore pe imbracamintea de firma, clubul inchiriat si, bineinteles, cativa cantareti mai cunoscuti.

Balul bobocilor este, fara indoiala, o amintire de neuitat. Atat pentru tineri, cati si pentru parintii care ajung sa plateasca pentru petrecere tot bugetul familiei.

Factura distractiei include, in primul rand, pretul tinutei. Pentru o adevarata printesa a balului, rochia nu poate costa sub 500 de lei. Iar daca adaugam pantofii, machiajul, coaforul si biletul la petrecere, devine evident ca Balul Bobocilor rivalizeaza deja cu cele mai celebre show-uri de moda.

Iar atata stralucire nu mai incape de mult doar in sala de sport. Cluburile de lux sunt acum gazdele preferate ale balurilor cu pretentii. Asta inseamna bani in plus, care se adauga celor cateva mii cheltuite pentru un recital al unei trupe celebre si inca o parte pentru DJ-ul care intretine atmosfera.

VIDEO! NASA a capturat imagini spectaculoase cu un "INGER"... Motiv de sarbatoare pentru reprezentantii sexului masculin! 19 noiembrie: Ziua Internationala a Barbatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x