Antena Căutare

Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Presley

Fiica legendei rock, Lisa Marie Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Află din rândurile de mai jos care e legătura dintre moartea sa și cea a lui Elvis Presley.

lisa marie presley cu o ținută neagră și un set de bijuterii din aur la gât Galerie
Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Presley | Shutterstock

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley și s-a stins din viață pe data de 12 ianurarie 2023, potrivit presei americane care citează familia sa:

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit.", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People, citat de Digi24.

Citește și: Lisa Marie Presley, descoperire uimitoare făcute după moartea soțului ei. Ce a dezvăluit fosta soție a lui Michael Jackson

Lisa Marie Presley, despre tatăl său, legenda rock`n roll-ului, Elvis Presley

Se pare că unica fiică a legendei rock`n roll-ului, Elvis Presley, s-a stins din viață la doar patru zile de la comemorarea zilei de naștere a tatălui său, mai precis, pe data de 8 ianuarie, însă acest aspect nu este singurul în comun, potrivit Adevărul.ro.

Născută pe 1 februarie 1968, încă din prima zi, Lisa Marie a reprezentat cea mai importantă persoană din viața artistului. Într-un interviu din anul 2003, un moderator american de radio, Larry King, a întrebat-o pe Lisa Marie Presley cum era Elvis în calitate de tată:

„Era înnebunit după mine.“, a mărturisit ea, adăugând că au fost extrem de apropiați, potrivit aceleași surse citate mai sus.

De asemenea, din multă iubire, Elvis Presley își răsfăța extrem de mult fiica, cumpărându-i cele mai alese și elegante haine și accesorii. Haina de nurcă și un inel cu diamant sunt doar câteva dintre exemple.

Citește și: Imagine rară cu Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson. Ce mesaj emoționant a scris după decesul fiului său

Iar, odată, fiica lui Elvis Presley i-a spus tatălui său că nu a văzut niciodată zăpada. Pentru că nu a suportat să audă acest lucru, starul rock a urcat-o pe fiica sa în avionul privat, au zburat în Idaho, acolo unde s-ar fi jucat timp de jumătate de ceas în zăpadă. De altel, avionul privat purta numele fiicei sale, Lisa Marie.

În anul 1973, s-a produs divorțul dintre Elvis și Priscilla și deși Lisa Marie a rămas cu mama sa, relația dintre fiică și tată nu s-a răcit niciodată, ci a reușit să rămână apropiată până la moartea acestuia, în anul 1977, pe când Lisa avea doar nouă ani.

Cum a murit Lisa Marie Presley. Asemănarea izbitoare cu cea a tatălui său

Pe 16 august 1977, Elvis Presley a fost găsit inconștient, pe podeaua din baie. Deși a fost transportat de urgență la spital, medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze, potrivit aceleași surse citate mai sus. Legenda avea doar 42 de ani și a murit din cauza unui infarct miocardic.

Mult timp mai târziu, pe data de 12 ianuarie 2023, Lisa Marie Presley a fost găsită inconștientă în casa ei din California, la fel ca tatăl său. Se pare că după ce i-a fost administrată o injecție cu adrenalină, a fost transportată la spital, potrivit Daily Mail, citat de Adevărul.

De asemenea, s-a spus despre ea că ar fi avut dureri mari de stomac pe parcursul zilei. La Terapie Intensivă, i-ar fi fost montat un stimulator cardiac temporar, iar, câteva ore mai târziu, a fost constatat decesul din cauza unor probleme cardiace, mai exact, a făcut stop cardiac.

Pe lângă moartea asemănătoare și apropierea de ziua de naștere a tatălui său, se pare că pe data de 8 ianuarie, Elvis Presley ar fi împlinit 88 de ani. Cu o zi înainte de moartea sa, Lisa Presley a fost public la decernarea Globurilor de Aur, unde l-a susținut pe actorul Austin Butler, care a avut rolul principal în filmul „Elvis”.

Citește și: Secretele unui mariaj de coșmar. Lisa-Marie Presley, înspăimântată de ideea de a avea copii cu Michael Jackson

Vezi mai multe știri externe în secțiunea de pe observatornews.ro

Povestea bizară a doi bărbați care seamănă leit, au același nume și aceeași meserie, dar nicio legătură de sânge. Cum e ... Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x