Antena Căutare

Luceafarul Huilei, in simbioza cu natura. Alearga prin apa rece ca gheata si practica arte martiale!

La 58 de ani, se considera un spartan al zilelor noastre, iar durerea nu mai exista pentru el! Ne referim, desigur, la Miron Cozma, fostul lider al minerilor, care, zilele acestea, se antreneaza la malul marii. Nu il deranjeaza nici ploaia, nici frigul. Le indura pe toate cu stoicim, in numele comuniunii cu natura.

Aleaga si indura, dar nu se plange. Acelasi entuziasm il impartaseste si cand vine vorba despre antenamentele sale. Miron Cozma nu se multumeste doar cu artele martiale. El spune ca si-a creat un stil propriu ca sa poata ajunge la un echilibru. “Eu am facut un fel de relatie intre fotbal, tenis si karate! Ori la fotbal-tenis folosesti foarte mult picioarele si da”, spune el.

Iar antenamentul se face zilnic. Indiferent de vreme: “Frigul e doar in mintea ta! Intelegi? Ca si durerea”. Miron Cozma crede ca cel care se antreneaza trebuie sa fie in simbioza cu natura. Stie aste de la primul lui antrenor de Aikido, de prin 1993.

Si tot de vointa trebuie sa dea dovada Miron Cozma si cand vine vorba de locurile prin care se plimba. Merge des la mare, vara sau iarna, nu de alta, dar fostul lider al minerilor nu are voie nici in Capitala, nici in Valea Jiului.

Inventator roman, premiat cu aur la Salonul International de la Bruxelles. Dispozitivul lui reduce consumul de carburant... Telina, usturoi, ardei iute, hrean si un butoi mare: Secretul muraturilor de Milisauti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x