Antena Căutare

Lumea de dincolo există?! Fenomenul care descrie cu precizie ce ni se întâmplă după deces: „Cei care au fost în moarte clinică au văzut doar intrarea în Rai”

Channelingul este procesul de deschidere a canalului energetic și de lumină propriu pentru a te conecta la legătura ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porți de vibrații spre subconștiența cosmică. Deschiderea acestui canal de legătură cu lumea spirituală  se poate face de către oricine. Nu toți oamenii au fost sau sunt inițiați și totuși mulți au revelații, văd imagini sau lumini cu ochii închiși. 

Channelingul este procesul de deschidere a canalului energetic și de lumină propriu pentru a te conecta la legătura ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porți de vibrații spre subconștiența cosmică. Deschiderea acestui canal de legătură cu lumea spirituală se poate face de către oricine.

Nu toți oamenii au fost sau sunt inițiați și totuși mulți au revelații, văd imagini sau lumini cu ochii închiși.

„Channelingul este o preluare a unei comunicări de la entități superioare pe care o poate face oricine cu condiția de a-și goli capul de gânduri”, a spus Monica Vișan, coordonator, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Monica Vișan a prezentat un caz, despre care s-a scris și cartea „Matei, vorbește-mi despre rai”, în care este vorba despre un tânăr care a murit la 17 ani, într-un accident de mașină, iar la 14 ani de la moatea sa, într-o noapte, mama băiatului s-a trezit brusc din somn din cauza unui afiș luminos pe care îl percepea și pe care scria „Mamă, sunt Matei. Da, sunt chiar Matei”.

Sursa: Antena 3

Domnilor, mergeți la sigur! Aveţi nevoie de o idee inedită pentru un cadou, în luna iubirii? Iată soluția perfectă!... O tânără mergea singură pe marginea drumului, când un om al străzii s-a apropiat: „Întoarce-te în maşină şi blochează uş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x