Antena Căutare

Mai multe picturi de Grigorescu, Luchian si Aman vor fi scoase la licitatie

Picturi care poarta semnatura unor artisti celebri precum Grigorescu, Baba, Luchian sau Theodor Aman pot fi admirate, luna acesata, in mai multe expozitii organizate in tara. Mai mult, cine isi permite le poate duce acasa. La jumatatea lunii, ele vor fi scoase la licitatie

"Primavara in Bretania" de Grigorescu, "Venetia" lui Aman sau "Primavara doua muze" de Luchian sunt doar cateva dintre operele expuse. In total, peste 50 de lucrari, toate provenind din colectii particulare.

Pe langa valoarea financiara, operele au in spate si o istorie extrem de interesanta.

Iubitori de arta, pasionati si colectionarii au venit sa admire picturile. In ciuda aparentelor, paleta de clienti este destul de mare.

"Inregistram la licitatie un aflux tot mai mare de clienti noi. Ne-am atins scopul mergand pe o paleta destul de larga de preturi. Preturile sunt de la 50 de euro la 100.000 de euro pe capodopere", a declarat directorul regional Artmark, Constantin Prisecaru.

Licitatia de la jumatatea lunii este prima cu participanti de pe intreg continentul.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 aprilie!... Cascadorie la limita! Mai multi tineri canadieni au sarit cu masina peste calea ferata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x