Antena Căutare

Mama a vrut să verifice dacă bebelușul ei doarme, dar a avut parte de clipe de groază! Ce a găsit femeia lângă copil

O mamă a avut parte de șocul vieții sale atunci când, dorind să verifice dacă bebelușul ei doarme, a asistat la o scenă horror!

O mamă a avut parte de șocul vieții sale atunci când, dorind să verifice dacă bebelușul ei doarme, a asistat la o scenă horror!

Femeia susține că se uita pe sistemul de supraveghere al bebelușului atunci când a avut impresia că vede un ursuleț de pluș lângă copi..

Totuși, când Laura Haigh a privit mai atent, șocul a fost mare: lângă copil era ceea ce părea a fi o siluetă de fantomă!

Lângă bebeluș, părinții au putut distinge silueta fantomatică a unui alt bebeluș. Imaginile cu incidentul au ajuns pe internet și au făcut deja înconjurul lumii.

Unii spun că ar fi vorba despre un trucaj, alții cred că e doar o iluzie optică.

Citește și:

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VIDEO)

Galerie foto ELECTRIZANTĂ! O centrală nucleară din Cehia organizează un concurs de BIKINI pentru a căuta stagiare. Nici ... Show incendiar de striptease, chiar în închisoare! Cum s-au distrat deținuții dintr-un penitenciar de maximă securitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x