Antena Căutare

Mama lui Hamude, mărtusirire emoționantă despre ziua în care a devenit părinte: „Vedeam cine dă cu capul în inima mea!”

Nu o dată, mama lui Hamude a făcut declarații sau mărturisiri emoționante despre fiul ei. Femeie extrem de sensibilă, doamna Daniela a câștigat simpatia celor care-i iubesc fiul, fost concurent de la „Insula iubirii” și participant la „X Factor”.

Nu o dată, mama lui Hamude a făcut declarații sau mărturisiri emoționante despre fiul ei. Femeie extrem de sensibilă, doamna Daniela a câștigat simpatia celor care-i iubesc fiul, fost concurent de la „Insula iubirii” și participant la „X Factor”.

Chiar dacă copilul ei a suferit, ea a încercat de fiecare dată să rămână optimistă și puternică pentru a-l încuraja. Prin postările ei de pe o rețea de socializare, femeia i-a reamintt mereu lui Hamude cât de iubit este de familie și cât de mult înseamnă pentru ei.

Recent, mama lui Hamude a continuat șirul povestirilor desprinse din viața de familie. De data asta, a postat o fotografie din ziua în care l-a născut pe fiul ei. Descrierea e una, cum altfel, decât emoționantă.

„14 ianuarie 1990 în drum spre maternitate, să îl aduc pe lume pe Hamude. Fericirea că, în sfârșit văd cine dădea cu capul în inima mea de atâtea și atâtea ori, acoperea durerile vestitoare că "a sosit timpul întâlnirii!" , a scris femeia.

Fanii nu au putt decât să o felicite și să-i reamintească cât de norocoasă este cu așa un fiu de talentat și cu principii de la care nu abdică vreodată.

Un cuplu aparent de poveste

Hamude și Loredana au venit la emisiune crezând că dragostea lor nu poate să fie stricată de nimeni și că nicio ispită nu este prea puternică.

„Am tot ceea ce îmi trebuie și ne iubim”, declara aceasta sigură pe ea. Hamude a fost ferm pe poziții și a rămas fidel iubitei sale. Totuși, pe cealaltă insulă, Loredana i-a cedat cu totul lui Sorin, ceea ce a dus la destrămarea cuplului.

Alege-ți piatra preferată și vezi ce spune asta despre tine! Ai curaj să afli adevărul?... Pe planetă există patru specii de girafe! Cum arată acestea și care sunt diferențele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x