Antena Căutare

Mașina de gunoi a fost sfințită de preot într-o comună din Constanța. Primarul s-a mândrit cu achiziția sa pe net

După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitatea unei localități din județul Constanța, preotul a ieșit în fața Bisericii, acolo unde a avut sarcina precisă de a sfinți și binecuvânta noua mașină de gunoi a comunei.

Mașina de gunoi a fost sfințită de preot într-o comună din Constanța. Primarul s-a mândrit cu achiziția sa pe net
Mașina de gunoi a comunei Lumina a fost sfințită

Utilajul a fost achiziționat la sfârșitul anului 2019, iar ideea pare să-i fi aparținut primarului din comuna Lumina, județul Constanța.

„Am bucuria să vă anunț că începând de marți, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună”, a transmis Ioan Roman, primarul comunei Lumina.

Părinții au lăcrimat! Tema dată de o profesoară din România elevilor săi i-a lăsat fără cuvinte! Care au fost cerințele... Există eroi şi printre câini! Athos, un mascul din rasa Cane Corso, a salvat 24 de căței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x