Antena Căutare

Mesaj de pace! O femeia cultivă flori în...grenade!

O femeie din teritoriile palestiniene a transformat nişte unelte ale morţii în obiecte care dau viaţă. Femeia cultivă flori şi în loc de ghivece foloseşte carcase de grenade. Şi-a amenajat în curte o zonă specială unde toate plantele cresc din fostele arme. A devenit celebră datorită ideii ei, pe care oamenii o privesc drept unul dintre cele mai frumoase mesaje de pace posibile.

O femeie din teritoriile palestiniene a transformat nişte unelte ale morţii în obiecte care dau viaţă. Femeia cultivă flori şi în loc de ghivece foloseşte carcase de grenade.

Şi-a amenajat în curte o zonă specială unde toate plantele cresc din fostele arme. A devenit celebră datorită ideii ei, pe care oamenii o privesc drept unul dintre cele mai frumoase mesaje de pace posibile.

Citește continuarea pe observator.tv

9 motive pentru care nu ar trebui să bei NICIODATĂ energizante... VIDEO: Ţi se face greaţă instantaneu! Larvele vii, delicatesa unor vietnamezi curajoşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x