Antena Căutare

Mesajul filosofului Mihai Șora către compania Tarom, după ce "călătorul de 100+“ nu a putut să-și rezerve un bilet

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 102 ani, a transmis un mesaj inedit companiei Tarom după ce nu a reuşit să-şi rezerve online un bilet de avion pentru că „roboţelul“ nu i-a permis să se înregistreze cu anul naşterii sale, respectiv 1916. Compania a reacţionat tot pe reţeaua de socializare. 

Ce mesaj haios i-a transmis filosoful Mihai Șora companiei aeriene Tarim după ce acesta nu a putut să-și rezerve un bilet de avion din cauza vârstei înaintate: "Dragă Tarom, roboţelul dumitale nu-mi îngăduie..."

Mihai Șora este un filosof și eseist român. Din 24 octombrie 2012 este membru de onoare al Academiei Române.

În ciuda vârstei de 102 ani pe care maestrul o are, acesta călătorește cu avionul și are o viață activă, încă un motiv de admirație față de domnia sa.
Mare i-a fost mirarea atunci când a dorit să își rezerve pe site-ul companieie aeriene Tarom un bilet de avion, dar din cauza sistemului, acesta nu a putut să-și selecteze anul nașterii (1912). Se pare că informaticienii din spatele site-ului au avut prestabilit ca ultimul an în care cineva în vârstă poate călători să fie 1916.

Fiind probabil amuzat de această situație, filosoful Mihai Șora a compus un mesaj extrem de haios și de diplomat pe care l-a postat pe Facebook, având ca destinatar compania Tarom:

Astfel, într-un mesaj semnat „un călător de 100+“, Mihai Şora îi roagă respectuos pe cei de la compania aeriană Tarom să opereze modificări în ceea ce priveşte sistemul de rezervare online și să își repare roboțelul:

"Dragă Tarom, roboţelul dumitale nu-mi îngăduie să scriu «1916» la anul naşterii. Nu vrea mai jos de «1919». Eşti bună să-i lungeşti circuitele? Scroll down, sus inimile. Mulţumesc."

Compania Tarom nu a întârziat să apară cu un mesaj decent, care să clarficie lucrurile: "La mulţi ani şi să fiţi sănătos! Va cerem scuze, să nu vă supăraţi pe noi!"

Credit foto: adevarul.ro

500 de ani de la moartea genialului Leonardo da Vinci. Mormântul artistului a fost vizitat de președinții Franței și Ita... De la un infirmier de 2,21 metri, la celebrul Chewbacca. Povestea fascinantă a actorului Peter Mayhew. „S-a luptat să ia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x