Antena Căutare

MESAJUL lăsat de un hoț la fața locului a stârnit MILIOANE de hohote de RÂS! „Îmi pare rău, mama nu știe...”

Un hoț a reușit să uimească o lume întreagă cu mesajul pe care l-a lăsat la locul faptei. În scurt timp, povestea a devenit virală pe internet.

Un hoț a reușit să uimească o lume întreagă cu mesajul pe care l-a lăsat la locul faptei. În scurt timp, povestea a devenit virală pe internet.

Un bărbat din Marea Britanie a văzut că i-a dispărut un element decorativ din grădină. Totuși, a găsit în schimb un bilet de-a dreptul inedit.

„Îmi pare extrem de rău, nu aș fi făcut asta în veci, dar am fost nevoit! Este ziua mamei și chiar sunt într-o situație grea. Nu îmi permit un cadou, iar ea nu știe în ce situație mă aflu. Îmi pare teribil de rău. Asta e totul la care m-am putut gândi. Când îmi voi permite o fântână de păsări o voi înlocui”.

Incidentul a uimit o lume întreagă, iar pozele cu biletul hoțului au devenit virale pe internet.

VIDEO! O MINUNE care i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Chipul lui Arsenie Boca a apărut în curtea unor bucureşteni... Machiajul chiar poată să facă minuni! Iată cum s-au transformat femeile din "bau-bau" în "uau"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x