Antena Căutare

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă”

Fericirea nu a durat mult pentru o femeie din Marea Britanie, care visa la o viață lungă și fericită alături de soțul său. Lumea se pregătea de nuntă, invitații erau sosiți și lucrurile păreau să fie pe făgașul normal atunci când un conflict a izbucnit între mireasă și cumnata sa!

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă” Galerie
Ce a făcut cumnata la nunta unei mirese

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei, dar o tânără mireasă a trăit șocul vieții sale, chiar la câteva ore după ce și-a unit destinul cu alesul inimii sale!

Femeia a povestit că și-a peirdut mințile după ce a ajuns la capătul puterilor, după o zi în care cumnata s-a străduit să facă tot posibilul pentru a-i strica cheful de petrecere. Potrivit afirmațiilor făcute de aceasta, cumnata a băut peste măsură, apoi i s-a făcut, murdărind cadourile primite de la invitați și totul s-a încheiat cu furtul unei sume generoase, din banii primiți drept cadou de la invitați.

Înfuriată peste măsură, mireasa nu s-a mai putut controla și a avut o criză de furie, moment în care i-a dat un pumn în față cumnatei.

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă”

Ce a făcut cumnata la nunta unei mirese

Mireasa și-a bătut cumnata la nuntă

În mod surprinzător, mirele a ales să ignore toate problemele cauzate de sora lui la nuntă și a părăsit-o pe mireasă, chiar la câteva ore înainte după căsătorie.

Femeia a povestit totul pe un site de pe internet, cerând sfaturi utile pentru a-și recâștiga soțul. Totuși, mulți au fost de părere că nu mai are motive să treacă peste o astfel de situație.

„Ți-a făcut un favor, crede-mă”, a fost unul dintre comentariile primite de mireasa supărată.

Nu se știe cu exactitate cum s-a terminat această poveste, dar cu siguranță întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Trei case romane au fost deschise publicului la Pompei... Farul Genovez de pe faleza din Constanţa funcţionează din nou, după o pauză de 107 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x