Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, o mămică cu talent! Ți-o amintești cum cânta pe scena „Te cunosc de undeva”? VIDEO

Nu o dată, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, și-a demonstat talentelee artistice. Actriță desăvârșită, proaspăta mămică a cochetat cu muzica și dansul din copilărie și nu  arenunțat vreodată la aceste pasiuni.

Nu o dată, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, și-a demonstat talentelee artistice. Actriță desăvârșită, proaspăta mămică a cochetat cu muzica și dansul din copilărie și nu arenunțat vreodată la aceste pasiuni.

Curajoasă din fire, frumoasa Mirela Boureanu Vaida a urcat pe scena „Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor inedite. O interpretare de excepție a fost o ediție din 2014, când artista a interpretat-o pe legendara Cher. Voi vă mai amintiți?

Plină de energie, cu multă forţă şi putere, îndrăgita vedetă a scos tot ce e mai bun din Cher. "Ai fost foarte sexy şi îţi stă bine brunetă", a punctat Andrei Aradits, juratul emisiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și anul trecut, actrița a urcat din nou pe scena „Te cunosc de undeva”, de data asta alături de Andreea Berecleanu, Dani Oţil şi Răzvan Simion. Cei patru i-au imitat cu succes pe Agnetha, Anni-Frid, Benny și Bjorn, membrii legendarei trupe ABBA.

Noul sezon "Te cunosc de undeva" va debuta pe data de 10 septembrie, de la 20:30, doar la Antena 1!

Testul care te pune în încurcătură. Tu câţi pepeni vezi în imaginea de mai jos?... Veste neașteptată! Oamenii de știință vor readuce la viață un animal dispărut de mult!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x