Antena Căutare

Misiunea "Vizita la Alba Iulia": Sotiile generalilor NATO reuniti la Sibiu, la Cetatea Alba Carolina

Sotiile demnitarilor care participa la acest sfarsit de saptamana la Sibiu la conferinta Comitetului Militar al NATO au vizitat sambata Cetatea Alba Carolina, cu principalele sale obiective si au asistat la ceremonialul salvelor de tun desfasurat la Traseul celor Trei Fortificatii.

Delegatia, care s-a deplasat la Alba Iulia cu doua autocare, a asistat la ceremonialul schimbarii Garzii Cetatii Alba Carolina, desfasurat la Poarta a III-a si ulterior la Traseul celor Trei Fortificatii, la cel al salvelor de tun. Soldatii Garzii, angajati ai unei societati private, sunt imbracati in uniforme replica a celor habsburgice din prima jumatate a secolului al XVIII-lea, atunci cand a fost construita fortificatia din Alba Iulia. Sotiile oficialilor NATO au mai vizitat Sala Unirii, Catedrala Reintregirii si Catedrala Romano-Catolica.

Sefii apararii din cele 28 de tari membre ale NATO participa de vineri pana duminica la Sibiu la prima reuniune in acest format, dupa summitul NATO de la Chicago.

Super bunicuta: Cea mai batrana gimnasta din lume are 86 de ani!... Regina Maria a Romaniei, muza unui designer de moda turc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x