Antena Căutare

Misterul URIAȘILOR din Buzău, secretul bine păzit al statului român. ''Am găsit oase de la picioare, cât aracii de vie. Fusese o namilă de om”

Cine sunt acești uriași și cum au nimenrit pe plaiurile noastre românești? Istoria lor pare să fi fost consemnată încă dinainte de Hristos. Totul stă ascuns în Cartea Sfântă de căpătâi a oricărui creștin.

Cine sunt acești uriași și cum au nimerit pe plaiurile noastre românești? Istoria lor pare să fi fost consemnată încă dinainte de Hristos. Totul stă ascuns în Cartea Sfântă de căpătâi a oricărui creștin. Nefilimii sunt ființele uriașe menționate în Biblie.

Acestea au fost considerate fiii Fiilor lui Dumnezeu și ai fiicelor oamenilor. Potrivit legendelor, aceste ființe au trăit la începuturile lumii printre oamenii obișnuiți și, după ce au început să se înmulțească oamenii pe Pământ, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții, scrie efemeride.ro.

Potrivit Bibliei, Dumnezeu a zis: „Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceștia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!” În vremea aceea au început să apară pe Pământ uriași, mai ales de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor și acestea incepuseră a le naște fii: aceștia sunt vestiții viteji din vechime (Geneza 6.1-4).

Și au împrăștiat printre fiii lui Israel zvonuri rele despre pământul pe care-l cercetaseră, zicând: „Pământul pe care l-am străbătut noi, ca să-l vedem, este un pământ care mănâncă pe cei ce locuiesc în el și tot poporul, pe care l-am văzut acolo, sunt oameni foarte mari. Acolo am văzut noi și uriași, pe fiii lui Enac, din neamul uriașilor; și nouă ni se părea că suntem față de ei ca niște lăcuste și tot așa le păream și noi lor (Numeri 13.33-34).

Din aceeste două pasaje din Biblie, reiese că Nefilimii chiar au existat, dar au fost priviți ca pe o greseală genetică pe care Dumnezeu nu și-a asumat-o în niciun fel, scrie efemeride.ro.

Uriașii din Scăieni, secretul uitat al României

De-a lungul vremurilor, mai multe descoperi au atestat existența acestor uriași, care au trăit peste tot prin lume. Schelete gigantice au fost descoperite din India până în Europa.

Se pare că aceștia ar fi ajuns și în România, mai exact, în localitatea Scăieni. Există mai multe legende potrivit cărora, în vremuri de demult, acolo era o "așezare tătărască", adică locuită de uriași. Locuințele lor de lemn se spune că erau foarte înalte și aveau forme de turn. Astăzi sunt numite "cule".

Necropola acelui satu este plină de schelete umane, ce măsoară în jur de 2,40 m. Acestea au fost descoperite în urmă cu 40 de anii, când s-a hotărat că în satul Scăieni trebuie să se planteze o livadă de meri.

”Legenda uriașilor care au trăit pe Pământ se sprijină pe fapte reale și se cere investigată de către cercetători onești, fără idei preconcepute. Pentru localizarea gropilor în care au fost înhumați uriașii din vechime, se folosesc, în prezent, metode tehnice complicate și neperformante, cu scopul tergiversării viitoarelor descoperiri.

De ce nu se folosește detecția extrasenzorială, procedeu prin care se poate determină operativ și cu precizie orice lucru îngropat în păm\nt?”, spune Vasile Rudan, un cercetător în domeniul extrasenzorialului, într-un articol publicat pe portalul jurnalparanormal.ro, citat de adevarul.ro.

Legendă spune că în trecut, la Scăieni, fusese un sat tătăresc care adăpostea oameni înalți. Odată cu efectuarea acestei descoperiri s-a confirmat faptul că ” tătarii” de la Scăieni erau Nefilimi.

La 40 de ani de la această descoperire, nimeni nu i-a mai dat importantă. Și putem bănui că este vorba fie despre nepăsarea autoritătilor, fie de secretizarea și mușamalizarea cazului.

Unul dintre martorii descoperirii se numește Ilie Drăgoi. Acesta a lucrat, în anii '80, la livada de meri. ”Peste tot sunt mormintele uriaşilor. Făceam gropi, să plantăm puieţii, când dau de o căpăţână de om mare cât un dovleac de prăsilă. Nici că mai văzusem aşa ceva. Ne uitam toţi cruciţi. Sap mai departe şi dau şi de nişte oase de la picioare, cât aracii de vie.

O namilă de om fusese răposatul. Noi ştiam că aici, demult, fusese un sat tătărăsc, bătrânii vorbeau şi de oameni înalţi ca brazii, dar credeam că e doar o vorbă. Uite că nu a fost doar vorbă“, povestea bărbatul, potrivit adevarul.ro.

S-ar părea că Negru Vodă s-ar trage din acest neam de Nefilimi din Scăieni, înalțimea sa mare fiind pusa pe seama acestui fapt. În urma acestor descoperiri, nu ne rămâne decât să ne punem întrebarea: Oare, chiar au existat uriașii din Scăieni? Dovezile tind să ne convingă.

Săpau pentru o canalizare când au descoperit mai multe vase din lut! Muncitorii s-au crucit după ce le-au spart: "V... TESTUL pe care un copil îl rezolvă, iar un adult este pus în dificultate! Pe ce NUMĂR este parcată mașina?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x