Antena Căutare

Momente de groază. Un bărbat s-a trezit în timpul unei opereții de apendicită: "Am crezut că voi muri. Mi-am ţinut respiraţia să trec dincolo mai uşor"

Un tânăr de 25 de ani s-a trezit în timul unei intervenții chirurgicale, după ce, spune el, i s-ar fi administrat o doză mai mică de anestezic.

Un tânăr de 25 de ani s-a trezit în timul unei intervenții chirurgicale, după ce, spune el, i s-ar fi administrat o doză mai mică de anestezic.

Bărbatul fusese anesteziat de către o asistentă, chiar înainte de începerea procedurii chirurgicale. A povestit că se simţea paralizat şi în imposibilitatea de a scoate vreun sunet:

"Mă gândeam dacă o să-mi mai văd familia vreodată. După operaţie, medicii i-au spus că am visat. Am crezut că voi muri şi mi-am ţinut respiraţia pentru a trece dincolo mai uşor.

Apoi, mi-am dat seama că pot auzi voci şi piuitul aparatelor. Mi-am dat seama, imediat, ce se întâmplă şi că încă mă aflam în operaţie. Nu mă puteam mişca. Am încercat să deschid ochii, să ţip".

Fenn Settle a mers la spital pentru a se opera de apendicită. Însă ce a trăit pe masa de operaţie a întrecut orice imaginaţie.

"Am doborât Recordul Mondial"! Mă pricep la făcut copii, dar nu știu să aleg tații". Cum arată micuții. G... La un pas de tragedie! Drifturi cu camionul, în curbe, pe drumurile înzăpezite și înghețate: "Șoferul ăsta este neb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x