Antena Căutare

Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut

Un fost ofițer de informații al Statelor Unite ale Americii a fost martorul unui spectacol inedit pe cer, după ce a surprins ceea ce pare a fi un OZN cu un propulsor cu flăcări. Videoclipul viral vine pe fondul unui val tot mai mare de declarații și mărturii în SUA cu privire la existența OZN-urilor.

Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut Galerie
Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. | Profimediaimages.ro

Fostul oficial al serviciilor secrete americane David Grusch a afirmat recent în fața Congresului că guvernul menține un program secret de recuperare a OZN-urilor și că se află în posesia unor nave spațiale "non-umane" și a unor "piloți morți".

Imaginile care au făcut vâlvă în anul 2019 au reapărut în atenția presei, după ce ofițerul a văzut la rândul lui momentul bizar și a filmat totul.

Un OZN care se rotește cu un "propulsor cu foc" a fost observat de un ofițer american, care susține că forma obiectului zburător este "extraterestră”. Înregistrarea OZN-ului a fost filmată inițial de un rezident local cu telefonul său în cartierul Cerro, Havana, Cuba, în anul 2019, dar a reapărut pe rețelele de socializare, potrivit Mirror.

Citește și: Ce este creatura bizară cu corp de om și piele albastră din apropierea unui bazin. Localnicii susțin că au văzut lucruri ciudate

Ce spune fostul ofițer de informații al Statelor Unite ale Americii despre obiectul zburător: “Tehnologia e extraterestră”

Clipul pare să arate o navă necunoscută similară ca formă și design cu navele spațiale văzute în filmul de succes, Ziua Independenței. Obiectul asemănător cu un OZN pare să aibă, de asemenea, un propulsor cu flăcări.

La un moment dat, propulsorul începe să se învârtă și întregul OZN se transformă într-o minge de foc pe cer. Flacăra se diminuează apoi într-o linie. Spectacolul de pe cer a fost observat de ofițerul american, care a decis să facă publice imaginile care l-au șocat la prima vedere.

Momentul a fost filmat inițial de un rezident local, dar a reapărut pe rețelele de socializare - devenind viral după ce jurnalistul cubanez, Juan Manuel Cao, în vârstă de 62 de ani, l-a distribuit pe canalul său AmericaTeVe Miami.

Citește și: Creatură marină care a speriat și specialiștii | VIDEO. Ce este fiara considerată cel mai mare animal din toate timpurile

Cao a spus: "Este cea mai apropiată imagine cu o farfurie zburătoare pe care am văzut-o vreodată și nu este un punct pe cer, este vizibil".

Fostul ofițer de informații al SUA, colonelul Octavio Pérez, a apărut în emisiune pentru a discuta cele văzute. El a spus că este posibil ca aeronava să folosească un sistem antigravitațional, sugerând că ar putea fi extraterestră sau că ar putea fi un avion de spionaj adaptat după tehnologia extraterestră.

Citește și: Creatura misterioasă cu blană care a făcut prăpăd într-un sat | VIDEO. Ce este fiara care a speriat localnicii și a mâncat animale

Un fost agent al serviciilor secrete americane susţine în Congres că guvernul SUA deţine resturile unui OZN şi ale corpurilor unor extratereştri

Nu suntem singuri în univers, iar autorităţile ascund dovezi ale existenţei extratereştrilor, inclusiv resturi ale unui obiect neidentificat, a declarat miercuri un fost ofiţer de informaţii în faţa unei comisii a Congresului american, relatează AFP, citat de news.ro.

În cadrul audierii sale de miercuri în faţa Congresului american, David Grusch a afirmat că a avut acces la documente oficiale care atestă existenţa unui obiect zburător extraterestru.

David Grusch s-a declarat "absolut" convins că Statele Unite ale Americii se află în posesia acestui OZN - numit în prezent de autorităţile americane drept "fenomen anormal neidentificat" ("UAP") - şi chiar a rămăşiţelor celor care îl operau.

"În cadrul atribuţiilor mele, am aflat că există un program (...) de recuperare a rămăşiţelor unui aparat neidentificat şi de analiză a acestuia", pentru a înţelege cum funcţionează, a spus David Grusch.

Fostul agent, care a fost presat cu întrebări în timpul audierii, a declarat că nu poate oferi mai multe detalii în public din cauza informaţiilor clasificate implicate.

Potrivit acestuia, guvernul SUA ascunde informaţii de public, dar şi de Congresul american. El a asigurat audienţa că a reuşit să intervieveze "personal" persoane care au cunoştinţă directă de existenţa acestui obiect zburător extraterestru. "Această mărturie se bazează pe informaţiile care mi-au fost furnizate de persoane cu un portofoliu cunoscut de legitimitate şi de servicii aduse acestei ţări, dintre care multe mi-au împărtăşit dovezi convingătoare sub formă de fotografii, documente oficiale şi mărturii orale secrete", a declarat el.

Citește și: Ce se întâmplă când atingi mercurul din termometru | Video. Momentul în care un bărbat își scufundă mâna acest lichid

Cel mai bătrân om modern din lume a fost „readus la viață”. Cum arăta fața femeii care a trăit lângă România, acum mii d... Puțini soți ar accepta așa ceva. Povestea bărbatului care îi permite soției să facă asta pentru fostul ei partener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x