Antena Căutare

Creatura misterioasă cu blană care a făcut prăpăd într-un sat | VIDEO. Ce este fiara care a speriat localnicii și a mâncat animale

Sătenii din orașul bolivian Oruro au dat vina pe creatura mitică cunoscută pentru o serie de morți inexplicabile ale animalelor. Localnicii spun că au rămas în urmă doar trupurile neînsuflețite ale animalelor golite de sânge.

Creatura misterioasă cu blană care a făcut prăpăd într-un sat | VIDEO. Ce este fiara care a speriat localnicii și a mâncat animale
Creatura misterioasă cu blană care a făcut prăpăd într-un sat | VIDEO. | Captură Video Youtube

Publicația Mirror relatează un eveniment bizar dintr-un oraș din Bolivia unde mai multe animale au fost găsite fără viață și ucise într-un mod brutal. În urmă au rămas doar trupurile fără sânge, zic localnicii.

Astfel de creaturi au fost semnalate pentru prima dată în 1995, în Puerto Rico, când localnicii au dat vina pe ele pentru moartea animalelor domestice, cum ar fi capre și oi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Animalele au fost golite de tot sângele, iar rapoartele au descris-o creatura fiind un "cangur reptilian mare" cu ochi mari și roșii.

Citește și: Ce este creatura înfiorătoare care a ieșit din adâncurile mării. Interiorul i se mișca frenetic când a fost adusă de valuri

Cum acționează creatura înfricoșătoare

Alte morți de animale din Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, El Salvador, Honduras, Mexic și Statele Unite au fost, de asemenea, puse pe seama creaturii Chupacabra. Ulterior, s-a crezut că este vorba tot despre aceeași creatură după moartea a aproximativ 150 de animale în anii 1970 în Mexic.

Imaginile filmate cu drona în orașul bolivian Oruro par să arate o creatură cu două picioare, care se plimbă pe un câmp deschis. Figura cocoșată a fost filmată la scurt timp după ce mai multe vaci, lame și alpaca, au fost găsite moarte în zonă.

Rănile ciudate ale animalelor i-au determinat pe mulți localnici să creadă că este vorba de chupacabra, o creatură mitică cunoscută și sub numele de "sugătorul de capre".

Citește și: Ce este creatura bizară cu corp de om și piele albastră din apropierea unui bazin. Localnicii susțin că au văzut lucruri ciudate

Se spune că această creatură asemănătoare unui demon bea sângele animalelor, potrivit legendei, iar localnicii se tem că aceasta ar fi responsabilă de rănilor incompatibile cu viața de pe gâtul animalelor.

Ca răspuns, fermierii locali ar fi ridicat garduri în jurul animalelor lor pentru a ține figura la distanță. Nu se știe dacă autoritățile investighează pentru moment cazul, dar local s-a iscat o rumoare, iar localnicii au luat măsuri de protecție.

În ciuda faptului că unii locuitori au crezut că o pisică sălbatică ar fi putut cauza moartea animalelor, mulți au invocat legenda creaturii feroce.

O localnică a făcut declarații după ce un berbec a fost găsit fără suflare și părți din corpul lui lipseau: "Mănâncă de obicei părțile moi, ochii și limba. Este posibil să fi fost acest animal sau un altul care se comportă similar".

Un alt localnic a adăugat: "Îmi amintește de un documentar despre exploratorii care au dispărut și când au fost găsiți le lipseau ochii și limba."

Abdiel a remarcat: "În satul meu, ni s-a spus de ani de zile că este o pasăre de noapte care se hrănește cu masa cerebrală a animalelor. În satul meu, o cunoaștem sub numele de Xnuc."

Citește și: Momentul în care o fiară marină bizară este surprinsă la suprafața apei. Imaginile care au speriat localnicii. Ce se vede

Doi băieți au devenit adevărate păpuși Barbie. Au intrat împreună în sala de operații pentru a-și mări fundul. Câți bani... Mesajul transmis de Chef clienților săi a devenit viral! Ce afiș a lipit la intrare în restaurant. Mulți au crezut că nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x