Antena Căutare

Neatza: Fiul lui Razvan, in varsta de patru ani, amenintat cu executarea silita!

Tudor, fiul lui Razvan Simion, in varsta de patru ani, a fost amenintat cu executarea silita pentru neplata unor restante... neexistente!

Da, exact, ati citit bine! Din ciclul "Inselatorii model 2013", matinalul Razvan a prezentat, astazi, actul oficial prin care fiul sau este amenintat cu executarea silita, pentru neplata unor restante care, in realitate, nu exista.

Pe scurt, bunicii copilului au trimis un talon dintr-o revista, pentru o tombola, iar peste un timp au primit un raspuns frumos si placut, la prima vedere: au castigat un rucsac!

Au fost rugati sa ofere o adresa de expediere a premiului, insa au primit acasa o instiintare amenintatoare in care se spune ca se vor lua masuri juridice impotriva "domnului Tudor" (fiul lui Razvan), daca nu plateste restanta respectiva, contravaloarea unor produse care n-au fost comandate niciodata, dar si unor pachete de fise de la o anumita editura.

Vezi imaginile cu prezentarea amuzanta a lui Razvan a unei situatii familiale inedite. Dar parca e si o situatie familiara, nu-i asa?

Carnatii romanesti merg bine cu ceaiul englezesc: Povestea unui business unic in Marea Britanie... FENOMEN astronomic spectaculos! O cometa va trece foarte aproape de Pamant. Cand va fi vizibila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x