Antena Căutare

Nici de Dragobete nu-și deschid inima, nici după o tequilla nu vor rosti cuvintele magice! Ele sunt zodiile care nu îți vor spune că TE IUBESC

Din cauza unui orgoliu nemăsurat, al fricii sau, pr și simplu, a unei rețineri greu de înțeles, unii dintre noi nu spun cu ușurință cuvintele magice „te iubesc”. Asta nu ănseamnă că nu simțim pentru partener sau parteneră dragoste nemăsurată, ci că suntem poate mai timorați, timizi sau așteptăm mai multă deschidere tocmai din partea celuilalt.

Din cauza unui orgoliu nemăsurat, al fricii sau, pr și simplu, a unei rețineri greu de înțeles, unii dintre noi nu spun cu ușurință cuvintele magice „te iubesc”.

Asta nu ănseamnă că nu simțim pentru partener sau parteneră dragoste nemăsurată, ci că suntem poate mai timorați, timizi sau așteptăm mai multă deschidere tocmai din partea celuilalt.

Vezi care sunt zodiile cele mai reținute la acest capitol.
Da, poate ați intuit bine: Capricornii, Leii, Gemenii și Scorpionii nu îți vor spune că „te iubesc”.

Știm, nu e deloc drept, dar până la urmă iubirea se demonstrează cu fapte, nu cu vorbe, nu-i așa?!!

Domnilor, fiți gentlemeni, nu melteni! Cum se sărută corect o fată. GHID AL SĂRUTULUI din 1940, toamna... O pisicuță extrem de grasă, dusă într-o tabără specială de slăbit. Oare va ajunge Mieunica la silueta mult visată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x