Antena Căutare

Niciodată nu ai fost atent la aceste detalii! Află cum caracterul tău este dezvăluit de forma mâinilor

Mâinile pot spune foarte multe lucruri despre caracterul unui om. Deşi nu poţi citi viitorul în palmă, cu siguranţă poţi citi o persoană şi felul ei de a fi.

Mâinile pot spune foarte multe lucruri despre caracterul unui om. Deşi nu poţi citi viitorul în palmă, cu siguranţă poţi citi o persoană şi felul ei de a fi.

În momentul în care dai noroc cu cineva, trebuie să fii foarte atent la textura mâinii lui, dar se va ţine cont şi de condiţiile în care acea persoană lucrează. Dacă mâna este moale, atunci înseamnă că stai de vorba cu o persoană zgârcită sau o persoană rigidă din punct de vedere mental. Dacă aceasta este fină şi moale, este un om darnic, generos şi foarte senzual, iubeşte să fie iubit.

Oamenii care te strâng cu ambele mâini atunci când dau noroc, sunt persoane care încearcă să manipuleze. Ca să scapi de această influenţă, trebuie să apuci şi tu individul cu ambele mâini.

Cea mai sensibilă zonă de manipulare este la cot. Dacă cineva te bate pe cot în timp ce îţi transmite o informaţie, atunci aceasta intră în subconştientul tău.

Oamenii care au unghiile foarte scurte ca format, genul de unghii roase, sunt foarte agresivi din fire. Aceste unghii se ascund de obicei de către femei prin unghii false.

Dacă atunci când întinzi mâinile, degetul mic e mai depărtat de celelalte, eşti o persoană independentă şi chiar dacă sunt într-o relaţie, se gândesc numai ei.

Dacă degetul arătător este înclinat spre celelalte, fără să sufere de vreo boală, atunci acei oameni sunt cleptomani şi pleacă mereu cu câte ceva din locurile în care se duc.

Dacă inelarul femeii este mult mai lung decât celelalte, atunci există înclinaţii sexuale pentru alte femei. Este o femeie care poate conduce şi să fie lider.

VIDEO: Cel mai tare experiment social! Cum reacționează bărbații și femeile când o tipă SEXY dansează provocator în fața... Imagini extrem de rare, surprinse cu o dronă! O orcă mănâncă un rechin (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x