Antena Căutare

Noul trend, cafeaua gotică! Uite ce conţine şi de ce este benefică pentru organism!

Dacă ai o dimineaţă specială şi vrei ceva ce se pliază pe starea ta, ei bine nu mai trebuie să aştepţi! A apărut cafeaua gotică! Arată într-un mare fel, este ceva diferit faţă de ceaşca de cafea ce o consumăm în fiecare dimineaţă şi conţine un ingredient cât se poate de special.

Dacă ai o dimineaţă specială şi vrei ceva ce se pliază pe starea ta, ei bine nu mai trebuie să aştepţi! A apărut cafeaua gotică! Arată într-un mare fel, este ceva diferit faţă de ceaşca de cafea ce o consumăm în fiecare dimineaţă, şi conţine un ingredient cât se poate de special.

Cafeaua este făcută din cărbune activ care este foarte sănătos şi benefic pentru organism. Acesta ajută la menţinerea sănătăţii gurii şi dinţilor,poate elimina toxinele şi impurităţile pielii, de asemenea, poate vindeca bolile de colon. Dacă va întrebaţi unde se poate găsi, din păcate, momentan sunt doar câteva cafenele din Marea Britanie şi Australia ce servesc astfel de minunăţii, însă, suntem siguri că este doar o chestiune de timp până ce acest trend se va extinde .Va lăsăm să priviţi cum arată şi dacă aţi încerca-o!

VIDEO EMOȚIONANT: Un tânăr îmbrățișează toți câinii maidanezi pe care-i întâlnește, pentru a le oferi dragostea de care ... Soțul prins e negustor necinstit! O femeie și-a prins sufletul-pereche în flagrant. Dialogul dintre cei doi a făcut deli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x