Antena Căutare

Nu ai avea curaj să o superi! O bunicuță de 94 de ani își apără vecinii cu tehnici de kung-fu. Face senzație pe rețelele de socializare!

Deși are 94 de ani, nimeni nu îndrăznește să se pună cu Zhang Hexian, o bunicuță din China care a devenit senzația rețelelor de socializare datorită agilității și tehnicilor sale precise de kung-fu.

Deși are 94 de ani, nimeni nu îndrăznește să se pună cu Zhang Hexian, o bunicuță din China care a devenit senzația rețelelor de socializare datorită agilității și tehnicilor sale precise de kung-fu.

Imaginile video și pozele cu această nonagenară care, potrivit presei locale, își protejează vecinii și ia parte la confruntări, au devenit virale în ultimele zile, astfel încât bătrâna și-a făcut mulți admiratori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agenția Xinhua a publicat un interviu cu fiul acestei femei care locuiește în municipalitatea Ninghai, din provincia Zhejiang, care a povestit că mama lui practică de la vârsta de 4 ani artele marțiale, pe care le-a învățat de la tatăl ei.

În fiecare zi, a spus el, se trezește la 5 dimineața, face exerciții de kung-fu și mănâncă tăiței la micul dejun sau supă de orez. De când a murit soțul ei în urmă cu câțiva ani își cultivă propriile legume, taie lemne și gătește.

"Mama mea nu a fost niciodată la spital și se recuperează după un guturai ocazional dormind puțin", a mai spus fiul ei, care a dat asigurări că bătrâna nu ia niciun fel de vitamine sau suplimente alimentare, potrivit Agerpres.

Ca anecdotă, Feng a povestit cum mama lui a fost atacată de trei hoți pe munte și cum, după ce a doborât doi dintre ei, al treilea a fugit mâncând pământul.

Sursa foto: China Xinhua News

Ilie Năstase a înregistrat un disc în 1987 cu care a ajuns pe locul trei în topuri. Cum s-a descurcat ”Nasty” cu microfo... Video! Paznicii unui mall au oprit-o pe femeia din imagini pentru că părea suspectă. Când i-au ridicat rochia au rămas ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x