Antena Căutare

Nu mai arunca zațul de la cafea! Ingredientul are numeroase beneficii cosmetice și casnice: Știai că îndepărtează mirosurile neplăcute?

Cele mai multe persoane obişnuiesc să arunce zaţul de la cafeaua de dimineaţă la gunoi, fără să aibă habar cât de multe întrebuinţări are acesta

Cele mai multe persoane obişnuiesc să arunce zaţul de la cafeaua de dimineaţă la gunoi, fără să aibă habar cât de multe întrebuinţări are acesta

Iată câteva dintre acestea:

1 - Exfoliant pentru piele - Masarea pielii cu zat de cafea pare o glumă, dar în realitate este o idee foarte bună! Amestecaţi ulei de măsline, vitamina E uleioasa sau ulei de jojoba cu zaţul de cafea şi masaţi pielea. Zaţul de cafea tonifica pielea prin îndepărtarea celulelor moarte şi stimularea producţiei de noi celule, rezultatul fiind o piele mai frumoasă şi mai catifelată.

2 - Inamic al celulitei! - Nu vei reuşi să scapi de celulită fără un program de exerciţii regulat şi intens, alături de o alimentaţie sănătoasă, însă poţi să o atenuezi folosindu-te de puterea zaţului de cafea. Se amesteca zaţul de cafea cu un albuş de ou şi se aplică pe coapse, după care se înveleşte zona cu folie de plastic, se lasa să acţioneze 30 min. şi apoi se clăteşte cu apă călduţă.

3 - Tratament pentru păr - Poţi încerca această masca dacă ai părul şaten închis sau brunet. După spălarea părului cu şampon şi aplicarea balsamului corespunzător în care ai adăugat câteva linguriţe de zat de cafea, părul va fi nu doar moale şi mătăsos, ci în timp va capătă şi un luciu sănătos, plus o culoare puţin mai închisă şi mai plăcută.

4 - Deodorant pentru încălţăminte - Persoanele active şi picioarele urât mirositoare sunt adesea elementele care se asociază. Încălcaţi regulile şi puneţi zat de cafea în pantofi! Nu va îndepărta complet mirosul picioarelor, dar îl va atenua pe cel al pantofilor. Dacă doriţi să îndepărtaţi complet mirosul picioarelor, spălaţi-vă pe picioare cu apă călduţă şi extract de cafea.

Citește mai departe pe observator.tv!

Citește și: Sigur nu știai ce beneficii miraculoase au semințele din pepenele roșu!

Cel mai simplu desert pe care îl poţi face acasă, în doar câteva minute! Ce greșeli faci atunci când prepari clătitele... A vrut să facă nişte cartofi prăjiți! I-a tăiat, iar în interior a găsit o cruce perfect conturată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x