Antena Căutare

Nu trebuie să faci ASTA, după ce bei bere. Ai putea să îţi rişti viaţa!

Deoarece este diuretic, alcoolul duce la deshidratare și interferează cu capacitatea corpului de a-și regla temperatura. Dilatează vasele de sânge, combinația dintre alcool și căldură putând duce la deces. 

Deoarece este diuretic, alcoolul duce la deshidratare și interferează cu capacitatea corpului de a-și regla temperatura. Dilatează vasele de sânge, combinația dintre alcool și căldură putând duce la deces.

Persoanele care consumă alcool, în zilele călduroase, și care aleg să se răcorească cu o baie rece riscă să-și piardă viața.

Statisticile arată că alcoolul este responsabil pentru 50% dintre decesele prin înec, la adolescenți și adulți. Alcoolul alterează văzul, vorbirea, viteza de reacție și echilibrul.

Există trei etape în care problemele se manifestă: mai întâi apar crampe cauzate de pierderea sodiului din cauza transpirației. A doua etapă este reprezentată de epuizarea cauzată de deshidratare. Infarctul de la caniculă, a treia și cea mai periculoasă etapă, poate duce la șoc, cedarea organelor și deces.

Fă-ţi testul CUBULUI şi află cine eşti cu adevărat! Trebuie să îl încerci... Gollum din Stăpânul Inelelor chiar există?! A fost descoperit în Malaezia. Povestea lui te va întrista cumplit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x