Antena Căutare

Nunta in stilul "Gangnam". Ce au facut doi tineri pentru a-si convinge invitatii sa vina la nunta lor

Doi tineri din San Francisco au avut o idee inedita inainte de nunta lor: sa le trimita prietenilor si rudelor o invitatie in care sa reproduca, pas cu pas, videoclipul piesei "Gangnam style", a artistului coreean Psy. Si le-a iesit absolut perfect! Drept dovada, video-ul a ajuns VIRAL pe internet!

Cei doi viitori insuratei au vrut sa arate ca nunta lor nu va fi... obisnuita, asa ca au reprodus scenele amuzante, dar si miscarile de dans, din celebrul videoclip "Gangnam Style". Pentru ca VIDEO-ul sa fie cat mai original, Stephani Nguyen si Jeremy Ueno au apelat si la prieteni apropiati, care au dansat si au topait in stilul specific al artistului Psy.

Desi unele scene seamana cu cele din videoclip, precum cele de la lift, sauna sau piscina, tinerii au vrut sa isi puna si amprenta proprie: au dansat, s-au distrat si au facut o mica parada a modei.

Nu ratati VIDEO de mai sus!

Copilul minune: la doar 7 ani face 4.000 de flotari, fara pauza!... Super bunicuta: Cea mai batrana gimnasta din lume are 86 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x