Antena Căutare

Nunta pe doua roti, in Piatra Neamt!

A fost o nunta iesita din tipare la Piatra Neamt, de la tinutele mirilor si invitatilor pana la pregatirile dinainte de a ajunge in fata ofiterului de stare civila. In drum spre Primarie, alaiul de nuntasi-motociclisti n-a trecut neobservat in trafic.

Caleasca alba trasa de cai a fost inlocuita de mire cu o motocicleta neagra cu zeci de cai putere. Costumul elegant, cu pantaloni si geaca de piele, iar porumbei albi, cu doi caini.

Inconjurat de cativa nuntasi pe doua roti, mirele a pornit spre casa logodnicei sale. Tanara, imbracata intr-un sari alb, impodobit cu pietre pretioase, era ocupata sa-i tina departe pe petitori. Hotarata, s-a pus pe motocicleta iubitului ei si impreuna au pornit spre Primarie.

Viitorii soti n-au avut lautari. Prietenii lor s-au ocupat de muzica. In fata primariei, mirii erau asteptati de alti nuntasi. Dupa ce s-au luat in fata ofiterului starii civile, indragostitii au pasit pe sub o bolta de casti.

De la Primarie, alaiul a plecat spre restaurant tot pe doua roti.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 14 iulie!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 15 iulie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x