Antena Căutare

O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței!

Într-o zi, o femeie de 96 de ani a decis să își vândă casa în care locuise în ultimele șapte decenii. Dar nu mică a fost surpriza tuturor când au văzut cum arată locuința înăuntru!

O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței! Galerie
Imaginile sunt de-a dreptul incredibile

Într-o zi, o femeie de 96 de ani a decis să își vândă casa în care locuise în ultimele șapte decenii. Dar nu mică a fost surpriza tuturor când au văzut cum arată locuința înăuntru!

Fosta proprietară a fost croitoreasă și judecând după aspectul casei sale, după 72 de ani în care a locuit acolo, putem spune că a fost pasionată de meseria ei.

VIRAL: Amuzant e puţin spus! Reacţia neaşteptată a unei fetiţe atunci când îşi vede tatăl proaspăt bărbierit

Fiecare cameră e colorată individual, iar toate culorile mobilierului, decorațiunile și pereții sunt alese pentru a se asorta. Tonurile pastelate se integrează ca un tot unitar.

Femeia a povestit că soțul ei i-a lăsat libertatea să decoreze fiecare cameră așa cum și-a dorit ea, însa a avut o dorință în privința dormitorului conjugal: „Fără roz în dormitor”. Până la urmă, dormitorul a fost colorat în mov, potrivit rnl.ro.

La subsol, casa are o cameră dedicată pentru petreceri și o spălătorie complet utilată. Locuința a fost scoasă la vânzare pentru 650.000 de dolari, căci este o adevărată bijuterie ce păstrează perfect stilul anilor `50.

Photoshop sau realitate? Căpșunele albastre, același gust, aceeși formă?!... Medicii au rămas fără cuvinte când au realizat cât cântărește un nou-născut: "Este o minune! În 25 de ani nu am văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x