Antena Căutare

O blondă HOT caută pe cineva pe net să o lase gravidă, pentru că mama ei vrea nepoţi. Bărbaţilor, o ajutăm?

O rusoaică senzuală a postat pe un site de socializare un mesaj care a pus pe jar bărbaţii liberi şi disponibili care vor să devină tătici!

O rusoaică senzuală a postat pe un site de socializare un mesaj care a pus pe jar bărbaţii liberi şi disponibili care vor să devină tătici!

Anunţul blondei este cel puţin neobişnuit, la o primă vedere! Tânăra anunţă că îşi caută un bărbat care să o facă mamă, chiar dacă nu ajunge să aibă o relaţie stabilă.Tânăra vrea să scape astfel de insistenţele mamei sale şi să facă un bebeluş.

„Mama mea are nevoie de nepoţi, pentru a le dărui toate hăinuţele de copii pe care le-a colecţionat de-a lungul timpului. Dar nimeni nu vrea să se însoare cu mine. Aşadar, dacă sunteţi tânăr, puternic şi sănătos, contactaţi-mă. Mama mea va selecta candidaţii şi va anunţă câştigătorul”, a scris tânăra pe internet.

Asaltul doritorilor

Cum era de aşteptat, mai ales că Elena este extrem de frumoasă, anunţul sau nu a rămas fără ecou. Elena a fost asaltată cu mesaje de la bărbaţi, unii arătându-se contrariaţi de comportamentul mamei sale, alţii fiind foarte dornici să o ajute.
“Hmmm, o femeie neajutorată, sunt aici să o ajut!”, “Sunt tânăr, sănătos şi puternic şi gata să te ajut!”, “Aş fi dornic să te ajut, însă mama ta e un coşmar!”, i-au scris tinerii că răspuns la anunţul ei.

Deocamdată, rusoaica încă nu a făcut selecţia, cert este că va fi o mămică tânără şi frumoasă!

Sursă: Daily Mail

Un om bătut de soartă, întrebat de un om bogat de ce zâmbește, dacă este sărac lipit. Răspunsul te va copleși... Vă mai amintiți de ea? A dansat cu Di Caprio în Titanic și acum e o superbă domnișoară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x