Antena Căutare

O blondă superbă caută coleg de cameră! Uite ce trebuie să faci ca să împarți apartamentul cu ea!

O tânără de 19 ani a reușit să stârnească numeroase reacții pe Facebook după ce a postat un mesaj cât se poate de incredibil.

O tânără de 19 ani a reușit să stârnească numeroase reacții pe Facebook după ce a postat un mesaj cât se poate de incredibil.

Alicia Hansson a anunțat că este în căutarea unui coleg de cameră, care să „arate bine ca naiba” , dar totuși să fie o prezență plăcută și să știe cum se lasă capacul jos la toaletă.

Tânăra a primit mai bine de 1.000 de răspunsuri de la doritori, dar în același timp, s-a născut și o adevărată controversă. Mesajul blondei i-a făcut pe mulți să creadă să tânăra discriminează și are o atitudine hilară.

Toți au fugit mâncând pământul, dar el a ales să rămână! N-o să-ți vină să crezi ce face acest bărbat într-un oraș părăs... „A naibii de proastă”! S-a trezit după o beție cruntă și a avut un mare șoc când și-a privit mâinile! Nu te uita dacă eș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x