Antena Căutare

Viral! „Monstru” acvatic fermecător! Cum arată o caracatiță care visează! „Și-a schimbat culorile una după alta! La un moment dat, a devenit complet albă! A fost extraordinar!” – Video

O caracatiță a „cucerit” internetul, după ce un profesor din Alaska care a crescut-o a filmat-o schimbându-și culorile, una după alta, în timpul somnului. La un moment dat, fermecătoarea creatură, pe nume Heidi, a devenit complet albă.

O caracatiță a „cucerit” internetul, după ce un profesor din Alaska care a crescut-o a filmat-o schimbându-și culorile, una după alta, în timpul somnului. La un moment dat, fermecătoarea creatură, pe nume Heidi, a devenit complet albă.

Imaginile inedite în care carcatița Heidi apare schimbându-și culorile au fost filmate pentru un documentar ce va fi difuzat de PBS.

Experții cred că această caracatiță și-a schimbat culorile una după alta deoarece „visa”.

Doctorul David Scheel, biolog și profesor la Universitatea Pacific din Alaska, susține că Heidi, pe care a „crescut-o” într-un acvariu, a și descris „visul” pe care l-ar fi avut caracatița.

„Am fost martor la ceva ce n-am mai văzut înainte. Dacă Heidi visa în acel clip, atunci a visat așa: A văzut un crab, iar culoarea a început să I se schimbe puțin, după care s-a înnegrit – caracatițele fac asta pe fundul oceanului, ca să se camufleze. A prins crabul și a vrut să îl mănânce liniștită, fără să fie observată. Nu este ceva obișnuit să vezi o caracatiță schimbându-și culorile așa în timpul somnului. A fost extraordinar”, a spus el.

Doctorul David Scheel susține că a observat-o pe caracatița Heidi rezolvând puzzle-uri și folosind instrumente ca să evadeze din spații mici. Profesorul mai crede că această caracatiță poate recunoaște oameni și poate avea contact vizual cu ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O vloggeriță celebră, demascată de proprietară! Tânăra afișa pe internet o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de ne... A murit Géza Kornis, ultimul supraviețuitor al Holocaustului din Transnistria. „Perioada de acum șaizeci, șaptezeci, opt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x