Antena Căutare

O fată îndrăzneață i-a trimis acest mesaj unui băiat. Tânărul nu s-a prins că îl voia și i-a dat un răspuns halucinant! Cel mai tare SMS!

O fată îndrăzneață i-a trimis un mesaj cu subînţeles unui băiat, dar el nu s-a prins deloc. Câți Adami nu ar vrea să aibă un așa noroc? Ei, bine, protagonistul nu a cedat insistențelor.  Care a fost răspunsul băiatului la această invitaţie? Știm, nici ție nu îți va veni să crezi!

O fată îndrăzneață i-a trimis un mesaj cu subînţeles unui băiat, dar el nu s-a prins deloc. Câți Adami nu ar vrea să aibă un așa noroc? Ei, bine, protagonistul nu a cedat insistențelor. Care a fost răspunsul băiatului la această invitaţie? Știm, nici ție nu îți va veni să crezi!



Domnișoara a insistat că este singură acasă, dar răspunsul destinatarului a lăsat-o fără cuvinte, aşa că a decis să publice sms-urile pe internet pentru că ceilalţi să-şi dea cu părerea. Mesajul a devenit viral, iar internauții l-au numit pe băiat „cel mai mare fraier”.

Voi ce credeți?

Primele însemnări despre Iisus, descoperite în tablete de 2000 de ani... Galerie FOTO: Cinci metode deștepte de a COPIA la un TEST! Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x