Antena Căutare

O femeie a descoperit în frigider un compartiment ascuns care provacă mirosul neplăcut. Unde se află acest “buzunar”

Un expert în curățenie a provocat un val de reacții pe internet după ce a dezvăluit un compartiment ascuns din frigider care poate fi responsabil de mirosul neplăcut din casă și din frigider.

colaj foto cu o femeie care deschide frigiderul si simte un miros neplacut Galerie
O femeie a descoperit în frigider un compartiment ascuns care provacă mirosul neplăcut. | Shutterstock.com

Recent, Leanne, cunoscută drept un “guru al curățeniei”, a descoperit cauza mirosului urât care i-a invadat casa. Totul provenea de la un compartiment necurățat din frigider.

Citește și: Casa bizară care a creat isterie pe internet. Se vinde cu o sumă imensă, deși pare imposibil să intri în ea

Expertul în curățenie dezvăluie compartimentul ascuns din frigider care provoacă miros neplăcut

Într-un videoclip postat TikTok, Leanne a dezvăluit oamenilor compartimentul ascuns din frigider. Mai exact este vorba de țevă. Leanne a explicat cu meticulozitate faptul că în partea inferioară a frigiderului se află un canal de colectare, în care se adună tot ce se scurge din interiorul acestuia și care se vede doar greu cu ochiul liber.

Specialista a povestit că i s-a întâmplat de multe ori să se confrunte cu un miros neplăcut în casă și în frigider indiferent de cât de mult timp investea în curățenie și în produse care ă împrospătează aerul. Leanne a explicat că este foarte probabil ca mirosul să provină de la tava din spatele frigiderului, aceea fiind ultima soție la care s-a gândit, exasperată fiind de mirosul neplăcut, potrivit tabloidului Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a scos partea din spate a frigiderului pentru a investiga. A descoperit un furtun care curgea în spatele frigiderului și care provoca mirosul neplăcut. Femeiea a continuat să explice că există o țeavă în partea inferioară a frigiderului, unde tot ce se scurge din frigider se adună în acea tavă ascunsă, la care se pătrunde cu greu.

Citește și: Știai că există o plantă despre care se spune că se roagă pentru casă? Cum se numește, dar și de ce e bine să o ai aproape

Leanne a sfătuit urmăritorii să efectueze o curățare minuțioasă a acestui compartiment ascuns, recomandând chiar demontarea și spălarea atentă a componentelor în cazul în care acestea se află într-o stare avansată. Datorită faptului că frigiderul ei era nou, problema nu era atât de gravă și a reușit să introducă o cârpă în tavă pentru a o curăța temeinic.

Citește și: O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când s-a uitat mai atent a făcut o descoperire neașteptată! Ce se află înăuntru

Cât te costa sa închirezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. La malul mării proprietarii se pregătesc să întâmpine t... Doar cei cu "putere cerebrală mare" pot găsi două antilope în această iluzie optică. Rezolvă testul în 5 secun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x