Antena Căutare

O femeie a descoperit o ușă secretă în subsolul casei sale, dar s-a înfiorat când a deschis-o. Ce ascunde aceasta, de fapt

Îngrijorată, femeia a filmat camera secretă și a cerut ajutorul internauților, dar nici aceștia nu ajutat-o prea mult. Prietenii virtuali au îndemnat-o să sune imediat la poliție când au văzut ce se ascudea în spatele ușii secrete.

colaj foto femeie camera secreta
O femeie a găsit o ușă secretă în subsolul casei sale. Ce a descoperit atunci când a deschis-o | Capturi TikTok

Mutarea într-o casă nouă este, este cu siguranță o perioadă stresantă pentru oricine, dar odată ce ai despachetat și ai așezat totul la loc, începi să te simți confortabil și în sfârșit, acasă. Cu toate acestea, poți avea și surprize prin împrejurimi, în timp ce te familiarizezi cu noua locuință, așa cum a pățit această femeie care și-a spus povestea bizară pe Tik Tok.

Ce a găsit o femeie în spatele unei uși secrete descoperite în subsolul casei. Internauții au îndemnat-o să sune la poliție | VIDEO

Într-un videoclip încărcat pe contul de pe rețelele sociale, devenit acum viral, femeia a dezvăluit că a fost șocată să descopere o cameră secretă chiar în casa ei. În urmă cu câteva luni, femeia a dat peste o ușă suspectă în baia de la subsol și la ceea ce era de cealaltă nu s-ar fi așteptat niciodată, transmite unilad.com.

Înspăimântătoarea cameră secretă era acoperită cu amprente de mâini și tălpi de copiil, iar acesta a scos imediat telefonul să filmeze. În timp ce rotea camera, în imagini cu apărut și trei nume și cuvintele „cabana iubirii”, scrise cu vopsea pe perete.

Citește și: O femeie s-a mutat în casa nouă și a descoperit în spatele șifonierului o ușă către o cameră secretă. Peste ce a dat

Femeia nu a detaliat de cât timp locuiește în casă, dar evident că a fost uluită de descoperirea făcută în subsolul propriei sale locuințe. Cu toate acestea, ea a precizat că este extrem de deranjată și și-a întrebat urmăritorii ce ar trebui să facă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, peste 3.000 de oameni s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a oferi sfaturi femeii, deși unii au fost la fel de înfricoșați ca și ea. De altfel, unii chiar au îndemnat-o pe aceasta să sune la poliție în urma descoperirii ei.

„Arata ca ascunzătoarea supremă a copiilor din anii 90. Multora dintre noi ne-a plăcut cântecul love shack de la b-52”, a liniștit-o un internaut.

Pe de altă parte, un al doilea a adăugat: „Sunt puțin confuz. când a găsit ea această cameră?? de ce nu a anunțat poliția?? clar știa despre cameră".

Citește și: O femeie renova casa atunci când a descoperit sub covor o trapă ce ducea către o cameră secretă. Peste ce a putut să dea

Un al treilea a scris: „Cabana iubirii?! Și încuietori din interior? Și arată ca o cameră de joacă pentru copii...”, în timp ce alt prieten virtual remarcat: „A fost fie o mică ascunzătoare simpatică, fie cel mai înfiorător lucru vreodată”.

În cele din urmă, un alt utilizator de TikTok a avut a vorbit din propria experiență. „Am avut o cameră ca aceasta când un copil deasupra toaletei din baie arăta ca un dulap de medicamente. Este doar depozitare”.

Ea este noua Pamela Anderson! S-a pozat ca în Baywatch, într-un costum de baie prea mic pentru formele voluptoase... Femeia cu două rânduri de pomeți. Așa arată chipul ei, dar stai să-i vezi corpul | FOTO. Oamenii nu se pot abține să nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x