Antena Căutare

O femeie a divorțat de soțul ei și i-a trimis bani noului iubit, un actor celebru, cunoscut pe internet. Ce a aflat la scurt timp

O femeie care a crezut că și-a găsit marea dragoste pe internet, a depus actele de divorț și nu s-a mai uitat în urmă. După ce escrocul a făcut-o să creadă că e un actor celebru la Hollywood, situația a scăpat de sub control.

imagine cu o femeie uitandu-se la telefon si dand mesaje
O femeie care a crezut că și-a găsit marea dragoste pe internet, a depus actele de divorț și nu s-a mai uitat în urmă. După ce escrocul a făcut-o să creadă că e un actor celebru la Hollywood, situația a scăpat de sub control. | Capturi Youtube

Cine nu a visat, cel puțin o dată în viață, că va avea ocazia să își întâlească celebritatea preferată și că vor începe o frumosă poveste de dragoste? Ei bine pentru aceată femeie din Statele Unite dorința aproape că s-a îndeplinit până a dat piept cu realitatea dură. Ea și-a lăsat soțul și mai mult i-a trimis bărbatului o sumă mare de bani, după ce el a făcut să creadă că este celebrul actor Dacre Montgomery dintr-un serial în vogă.

Cum a început povestea de dragoste între aceasta și actorul ecsroc. Femeia îndrăgostită a divorțat de tatăl copilului ei

Așa cum a povestit chiar ea, cei doi s-au cunoscut online cu un an în urmă pe un forum și relația care s-a format între ei, a determinat-o chiar McKala să divorțeze de fostul ei soț. Dar după ce a transferat în contul „actorului” în vârstă de 28 de ani aproape 8.000 de lire sterline, deși nu se întâlnise niciodată pe viu cu idolul ei, aceasta a început să aibă îndoieli, transmite thesun.co.uk.

În încercarea de a afla adevărul, ea a intrat în contactat cu cei de la Catfished, un canal de YouTube care face lumină în cazurile de înșelătorie pe internet.

McKala a dezvăluit că ei au intrat în contact, pentru prima dată, pe un forum dedicat artiștilor, unde el își ascundea indentitatea sub un nume de utilizator. Dar, după câteva discuții, femeia care este și mamă a ajuns să creadă că cel cu care vorbește este chiar Dacre - unul dintre actorii ei preferați.

Timp de un an, ei au continaut să țină legătura și deși nu s-au văzut niciodată în persoană celebritatea i-a cerut acesteia să fie iubita lui. „El a spus: „Dar trebuie să păstrezi secretul pentru că, știi, sunt încă cu Liv [Pollock, iubita din viața reală a actorului]”, a explicat femeia în videoclip.

Nici contul lui de Instagram nu i-a părut suspect acesteia care deja se îndrăgotise de așa-zisul actor.

La un moment dat însă, vedeta i-a dat ultimatum - să aleagă între el și soțul ei - și în câteva secunde, decizia a fost luată, iar McKala l-a ales pe Dacre. Înainte să se dezmeticească, noul ei iubit i-a cerut și un mic ajutor financiar, iar mama singură s-a trezit că i-a trimis în total de 8.000 lire sterline.

Cu toate acestea, cei de la Catfished, au fost convinși că este ceva putred la mijloc, deoarece au identificat mai multe detalii care ar fi trebui să îi ridice semne de întrebare acesteia. În primul rând, ei nu au înțeles de ce actorul care a încasat aproape 120.000 de lire sterline pe fiecare episod din serialul care l-a făcut celebru, ar fi avut nevoie de bani de la noua lui iubită.

În plus, nu au existat dovezi că Dacre Montgomery s-ar fi despărțit de iubita lui din viața reală. Până și un fel de mâncare pe care acesta i-l trimisese femeii ca fiind gătit de el s-a dovedit a fi o rețetă de pe internet.

Chiar și o bucată de lasagna pe care se presupune că actorul a gătit-o era ceva disponibil online - o rețetă populară postată de un gurmand.

După ce a aflat tristul adevăr din spatele relației false pe care o stabilise cu escrocul McKala a spus: „Dragostea te îndeamnă să faci lucruri stupide, iraționale”.

„Dacă ești o persoană ca mine, ți-e frică de abandon și le faci pe plac oamenilor, acești escroci se lipesc de tine”, a mai adăugat femeia dezamagită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-au despărțit după 6 ani de relație din cauza unui șervețel. Motivul greu de crezut pentru care cei doi au ajuns la ace... Ea este femeia considerată cea mai tânără bunică din țara ei. Are 34 de ani și spune că încă i se cere buletinul în dive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x