Antena Căutare

Era milionara, insa fara sa stie! O americanca a aflat dupa cinci luni ca a castigat premiul cel mare la loto

O americanca a castigat la loto 23 de milioane de dolari, insa a aflat abia peste cinci luni. Femeia a uitat biletul in torpedo-ul masinii, si a aflat din ziare ca trebuie sa-si ridice neaparat premiul.

Americanca si-a cumparat biletul pe 30 mai 2012, dintr-ul magazin din California, insa nu a verificat niciodata daca a castigat in urma extragerii. Biletul a fost aruncat in torpedoul masinii personale, si acolo a ramas.

Femeia a aflat de la fiica sa ca este marea castigatoare. Ea a vazut intr-un ziar imagini cu mama sa, surprinse de o camera de supraveghere a magazinului din care a cumparat biletul.

Daca nu si-ar fi adjudecat premiul pana la data de 26 noiembrie 2012, cele 23 de milioane de dolari ar fi fost donate scolilor din California.

Acum, femeia a devenit milionara, insa neatentia ei ar fi costat-o scump.

Proprietarii magazinului vor primi, de asemenea, 0,5% din castig, adica suma de 115.000 de dolari.

Dragon Baby: Bebelusul caruia nu-i rezista niciun dragon, noua senzatie de pe YouTube... Inedit: cronica de meci de liga a IV-a. "Ridiche", Mister de Visina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x