Antena Căutare

O femeie s-a enervat la culme atunci când a descoperit ce cadou au primit copiii săi de la soacra ei. Ce a dezvăluit mama

Când a văzut ce cadou a putut să facă soacra nepoților săi, nora femeii s-a enervat și a dezvăluit totul, fără pic de reținere.

imagine cu o bunica si nepotul
Mama copiilor a dezvăluit ce cadou a oferit soacra, de fapt | sursa foto: Profimedia

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej pentru a oferi celor dragi cadouri. Totuși, uneori, darurile primite nu sunt pe placul nostru, din diferite motive. O femeie s-a enervat la culme atunci când a descoperit ce cadou au primit copiii săi de la soacră. Dezvăluirile sale au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeie s-a enervat la culme atunci când a descoperit ce cadou au primit copiii săi de la soacra ei. Ce a dezvăluit mama

Această este surprinzătoarea situație prin care a trecut o femeie, în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai exact, cu ocazia Crăciunului, cei doi copii gemeni ai acesteia au primit un cadou complet neașteptat de la bunica lor. Supărată de cele întâmplate, doamna nu și-a mai putut stăpâni furia, așa că a ales să își spună povestea pe un site celebru, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Citește și: Ce gest total neașteptat a putut să facă o soacră, chiar de Crăciun. Ginerele a dezvăluit totul

„De Crăciun anul acesta mama soacră ne-a dăruit un cronometru pentru bucătărie, totul a venit însă și cu o listă de reguli ce trebuie urmate. Soțul meu și cu mine muncim foarte mult și până la ore târzii, el călătorește des și avem gemeni în vârstă de 3 ani. Sunt copii normali, cu tantrumuri și agitația specifică vârstei, așa că e normal să fie mereu dezordine în casă. Cred că ideea mamei soacre a fost să ne ajute să fim mai organizați”, a zis femeia, care a explicat femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O femeie a descoperit că soțul avea o aventură cu mama ei, adică soacra lui! Ceea ce a urmat întrece orice imaginație

În listă de reguli erau indicații pentru când trebuie pornit cronometrul și timp de câte minute: pentru spălat și îmbrăcat dimineața, pentru îmbrăcat, pentru făcut curat, pentru ora de culcare, pentru baie, pentru povești, pentru timp petrecut pe electronice sau pentru joacă.

Supărată că soacra a oferit un asemenea cadou, aceasta și-a spus povestea în mediul online și reacțiile nu au întârziat să apară. Nu puțini au fost cei care au criticat gestul făcut de bunica nepoților.

„Pune cronometrul la cinci minute și anunț-o că acesta este timpul pe care îl are la dispoziție ca să își bage mințile în cap”, „Nu e nimic drăguț la un asemenea cadou”, iată doar o parte dintre comentariile transmite de internauții revoltați.

De ce au aparut mii de oameni fără pantaloni la metrou. Imaginile sunt virale, iar explicația una simplă... Iluzie optică virală! Privește atent poza cu feliile de pepene și încearcă să descoperi unde se află căpșuna, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x