Antena Căutare

O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbatul

Maceon McCracken, o femeie din Statele Unite, a luat atitudine în fața unui electrician, care a avut un comportament nepotrivit, deși era conștient că aceasta este căsătorită.

canapea maro
O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbatul | Shutterstock

Experiența neplăcută a fost împărtășită de Maceon pe platforma TikTok, în încercarea de a atrage un semnal de alarmă.

Citește și: Femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat și doarme pe o saltea mai veche de 100 de ani. De ce trăiește așa

O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei. Ce i-a mărturisit bărbatul

Maceon a explicat că incidentul a avut loc în timp ce lucra în magazinul de mobilă al soțului său. "În timp ce soțul meu, Colton, și tatăl său, Dave, se aflau acolo, electricianul a venit pentru a repara ventilatorul amplasat deasupra mea în acest moment", a menționat ea.

În timp ce ajuta la rearanjarea pieselor de mobilier pentru a permite accesul electricianului cu stivuitorul, Maceon i-a cerut un lucru, însă electricianul i-ar fi dat un răspuns care a neliniștit-o:

"I-am spus să vină să mă ajute cu paturile, iar el a fost ceva de genul 'Oh, oricum prefer să primesc indicații de la tine'."

Citește și: O femeie din Dubai le-a arătat internauților cum arată o zi din viața ei de casnică: „A fi fabuloasă este o ocupație”

Deși a găsit replica electricianului ciudată, Maceon a decis să o ignore și să își continue activitatea în birou. Cu toate acestea, un nou incident s-a produs când electricianul a cerut să folosească toaleta. În timpul acestei conversații, el i-a spus femeii că "arată minunat", adăugând că "i-a frânt inima când a aflat că e căsătorită".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cu toate astea, nu mă încurcă cu nimic, și dacă vrei să ieșim undeva, dă-mi de veste. Ți-am lăsat o notiță sub pernele unei canapele de acolo pe care am mutat-o", a spus electricianul.

Revoltată de comportamentul electricianului, Maceon i-a povestit soțului său despre confesiunea lui. După ce a plecat, femeia a găsit biletul și l-a citit.

"Nu încerc să te pun în dificultate, dar ești absolut frumoasă, chiar și dacă ești căsătorită. Dacă dorești să ne distrăm sau să facem ceva împreună, sunt dispus să accept", a scris electricianul.

Soțul femeii a discutat cu electricianul și i-a atras atenția asupra faptului că "nu mai trebuie să lase notițe pentru soția lui, pe canapelele lor". Bărbatul și-a cerut scuze, spunând că nu a fost decât o neînțelegere.

Urmăritorii de pe platforma TikTok i-au sugerat cuplului să depună o plângere la angajatorul electricianului și să semnaleze comportamentul său nepotrivit. "Aș fi trimis nota aceea șefului său", a afirmat unul dintre utilizatori. Un alt comentariu sugera: "Ar fi trebuit să las o recenzie pe Google, să discut cu departamentul de resurse umane dacă ar fi existat așa ceva și să caut un alt electrician".

O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din ... Mergea cu mașina pe un drum întunecos de pădure când i-a apărut asta în față. Ce a descoperit șoferul autovehiculului | ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x