Antena Căutare

O femeie s-a transformat total după ce a văzut ce glume face băiatul pe seama ei! De la 120 de kilograme a ajuns să arate așa!

O femeie ajunsese la o greutate de 120 de kilograme, dar după ce băiatul ei a făcut niște glume, aceasta a luat o decizie radicală. S-a transformat total după ce a văzut cum o vede fiul ei.

O femeie ajunsese la o greutate de 120 de kilograme, dar după ce băiatul ei a făcut niște glume, aceasta a luat o decizie radicală. S-a transformat total după ce a văzut cum o vede fiul ei.

Faye Hardy din Marea Britanie a rămas mai mult decât surprinsă atunci când a văzut că fiul ei editase niște poze cu ea, făcând glume pe seama greutății sale.

Supărată, britanica de 32 de ani a decis că a venit momentul unei schimbări drastice în viața ei.

„Tu ești?!” Toți râdeau de ea fiindcă e grasă, dar apoi au rămas MASCĂ! Uite cum arată tânăra care a slăbit 50 de kilograme, rezultatele sunt ULUITOARE!

Cum arăta femeia înainte și după transformare

Așa că s-a apucat de o cură de slăbit și astfel a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme.

„Doamne, ce frumoasă ești!” O femeie de 56 de ani a slăbit și i-a uimit pe toți! Transformarea este incredibilă!

Femeia a devenit astfel un exemplu de ambiție și a spus că nu este supărată că fiul ei a făcut glume pe seama greutății sale. Mai mult decât atât, aceasta a spus că nu și-a dat seama că băiatul ei o vede cu astfel de ochi.

Au găsit Sfântul Graal! Creștinii din întreaga lume au rămas fără cuvinte! „Iisus a băut din asta la Cina cea de Taină”!... Metodele de înfrumuseţare folosite de femei în 1930! Nici vorbă de cremă antirid, placă de păr şi spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x