Antena Căutare

O femeie se simțea rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

O femeie a început să se simtă rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar când a ajuns la doctor a primit un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

imagine cu apcient transportat cu ambulanta Galerie
Când a ajuns la spital, femeia a primit un diagnostic crunt | sursa foto: Shutterstock

Atunci când a început să se simtă rău, o doamnă a crezut că, cel mai probabil, s-a ales cu o răceală. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a mers la doctor și acesta i-a dat un diagnostic crunt.

O femeie se simțea rău și a crezut că are doar o simplă răceală, dar la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Aceasta este dureroasa situație prin care a trecut Tracy de Jongh Eglin în vârstă de 59 de ani din Scoția, mamă a doi copii. Femeia este stabilită în Olanda și într-o zi, aceasta a început să se simtă rău și a crezut că are o simplă răceală. Văzând că simptomele nu se ameliorează, aceasta a decis să meargă la medic.

După analize și investigații de specialitate, medicul i-a pus un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna. Se pare că femeia nu avea doar o simplă răceală, ci ceva mult mai grav de atât.

Ajunsă la spital în șoc septic, medicul i-a descoperit o masă neagră în zona posteriorului, iar acest lucru a dus la punerea diagnosticului de fasceită necrozantă, o infecție bacteriană extrem de periculoasă, ce pune în pericol viața pacienților.

Femeia a stat nouă zile în comă și a fost supusă la trei operații pentru ca medicul să poată elimina țesutul și mușchiul infectat. Familia pacientei a fost anunțată că aceasta are cel mult 10% șanse de supraviețuire. Totuși, în mod miraculos, Tracy a reușit să sfideze așteptările tuturor și a supraviețuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost foarte traumatizant și mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Am slăbit 31 de kilograme și am fost nevoită să învăț să merg din nou. Chiar și acum, îmi e foarte greu să stau așezată și trebuie să mă folosesc de o pernă specială, oriunde m-aș duce”, a spus femeia, potrivit celor de la nypost.com.

Nu se cunoaște cu exactitate ce anume a cauzat infecția respectivă, dar medicul a explicat pacientei că uneori totul poate fi cauzat de ceva banaș, precum un fir crescut sub piele.

„Când m-am trezit din comă am fost foarte confuză și nu mai știam să vorbesc olandeză. M-am simțit distrusă și a trebuit să îmi refac viața”, a mai spus femeia.

Tracy a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a încuraja oamenii să nu neglijeze simptomele banale, căci uneori acestea pot fi cauzate de boli grave.

O tânără și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a crezut că nu vede bine. Ce a primit, de fap... Fantoma faimoasei „fete cu ochi negri”, „capturată” de o dronă care urmărea excursioniști în pădure. Ce este, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x