Antena Căutare

O femeie și-a lăsat câinele singur în dormitor, dar apoi a făcut o descoperire neașteptată! A filmat totul

O femeie și-a lăsat câinele singur în dormitor și, ceva minute mai târziu, când a venit să verifice animalul, nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce s-a întâmplat, de fapt.

caine alb cu negru Galerie
Când a văzut ce face câinele, femeia a filmat totul | sursa foto: Profimedia

O tânără și-a lăsat câinele singur în dormitor și, în scurt timp, a făcut o descoperire complet neașteptată. Aceasta a fost atât de uimită de cele întâmplate încât a pus imediat mâna pe telefon și a filmat totul. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea.

O femeie și-a lăsat câinele singur în dormitor și a filmat ce descoperire neașteptată a făcut

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Alyssa Toupin, în vârstă de 28 de ani, din Lexington, Kentucky (Statele Unite ale Americii). Era dimineață și femeia stătea pe canapea împreună cu partenerul său de viață atunci când câinele s-a dus într-unul dintre dormitoare.

Citește și: Jenna Phillips a renunțat la job ca să fie câine. Cum explică faptul că îi place să fie ținută în lesă și plimbată pe străzi

Inițial, stăpânilor animalului nu li s-a părut nimic ciudat, mai ales că patrupedul obișnuiește să doarmă în locuri diferite din casă. Însă, la un moment dat, chiar în timp ce stătea de vorbă cu iubitul său, Alyssa Toupin a auzit zgomote ciudate.

A privit către dormitorul unde se afla câinele și nu mică i-a fost surpriza să descopere faptul că animalul se urcase pe banda de alergat a stăpânei sale și făce. Sigur pe el, animalul a început să meargă, uitându-se din când în când la stăpânii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a pus imediat mâna pe telefon și a filmat tot momentul, uluită de ceea ce se întâmplă. Apoi, clipul video a fost publicat pe internet și a devenit imediat viral, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

„Filmarea a fost făcută în această dimineață la noi acasă, în timp ce eu și cu iubitul meu stăteam pe canapea”, a dezvăluit Alyssa Toupin din Lexington, Kentucky.

Se pare că totul s-a întâmplat, cel mai probabil, din cauza vremii. Fiindcă stăpânii nu l-au scos afară la plimbare din cauza vremii urâte, animalul a decis să „protesteze” și să se plimbe singur, pe banda de alergare a stăpânilor săi.

Nu doar stăpânii s-au amuzat, ci și oameni din întreaga lume, care au privit amuzantul filmuleț și au lăudat istețimea de care a dat dovadă animalul dornic să facă o plimbare. Urmărește galeria foto de mai sus pentru mai multe imagini cu patrupedul.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești păianjenul veninos din imagine? Insecta are 10 centimetri și e una periculoasă... Cu cine semeni, de fapt! Ce trăsături ai moștenit de la mamă și ce trăsături ai moștenit de la tată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x