Antena Căutare

O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Imaginea cu un câine alb s-a transformat în scurt timp într-o iluzie optică de senzație. Mulți au fost uluiți și intrigați de aspectul neobișnuit al animaului.

caine alb Galerie
Imaginea cu un câine a devenit o adevărată iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

O femeie în vârstă de 58 de ani din Wisconsin (Statele Unite ale Americii) a fost atât de încântată de puiul de cățel pe care l-a adus în familia ei, încât a decis să îi facă o poză și să publice imaginea pe internet. Nu a durat însă mult și fotografia s-a transformat într-o adevărată iluzie optică.

O femeie a vrut să-și pozeze câinele, dar imaginea s-a transformat într-o adevărată iluzie optică și a devenit virală

Jill Braatz, o femeie în vârstă de 58 de ani din Wisconsin (Statele Unite ale Americii) a fost mai mult decât încântată atunci când în viața ei a apărut Kona, un câine alb care a reușit s-o cucerească imediaat cu felul său de-a se comporta. Pe când avea doar trei luni, stăpâna a decis să-i facă o poză, profitând de faptul că animalul stă cuminte pe canapea.

Citește și: Un bărbat și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Mândră de noul său companion, care îi face viața mai frumoasă, Jill Braatz a publicat poza pe internet și a așteptat să se bucure de reacțiile cunoscuților. Totuși, aceasta nu avea să bănuiască ce va urma!

În scurt timp, fotografia a făcut senzație, stârnind un val puternic de reacții și devenind astfel virală în toată lumea.

Așa cum se paote vedea în poza americancei, câinele Kona stă cuminte pe o canapea. Totuși, detaliul ce i-a intrigat și uluit pe mulți a fost trupul animalului. Mai exact, mulți au crezut pentru o clipă că picioarele animalului sunt extrem de scurte și că trupul său mic face notă discordantă cu capul mare.

Unii au presupus că animalul are un defect anatomic, alții au încercat să găsească o explicație pentru ceea ce văd.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești leoparzii din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

Lucrurile sunt însă cât se poate de simple: Lăbuțele de lângă cap sunt picioarele din spate ale câinelui, care stă cu lăbuțele din față întinse și cu trunchiul arcuit. Totuși, din cauza blăniței de culoare albă și din cauza poziției bizare a animalului, nu puțini au fost cei care s-au lăsat păcăliți de iluzia optică, arată cei de la 7news.com.au.

Uneori, creierul uman este predispus să observe mai rapid imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. La fel s-a întâmplat și în cazul pozei de mai sus cu câinele alb, care s-a transformat într-o iluzie optică de senzație.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se ascunde felina... Jenna Phillips a renunțat la job ca să fie câine. Cum explică faptul că îi place să fie ținută în lesă și plimbată pe st...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x