Antena Căutare

Un bărbat și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Un bărbat a vrut să facă o poză câinelui său, dar fotografia s-a transformat imediat într-o iluzie optică ce a făcut senzație pe internet. Un detaliu i-a făcut pe mulți să creadă că în imagine sunt doi câini care au o gură comună!

imagine cu niste caini albi
Fotografia făcută de un bărbat s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | reddit @BeanzMeanzBranston

Uneori, o simplă imagine se poate transforma într-o adevărată provocare pentru mintea umană, căci poate avea puterea de-a stârni o doză mai mică sau mai mare de confuzie. Acesta este practice momentul în care devenim nesiguri de ceea ce vedem și încercăm să căutăm o explicație logică.

Un bărbat a vrut să își pozeze câinele, dar când a privit imaginea finală și-a dat seama că a reușit să obțină o iluzie optică de senzație. Practic, cei care au privit imaginea au fost de părere că văd voi câini uniți printr-o gură comună.

Un bărbat a vrut să-și pozeze câinele, dar poza s-a transformat într-o adevărată iluzie optică și a devenit virală

Un utilizator al celebrei platforme Reddit, care își spune BeanzMeanzbBranston, a vrut să facă o poză câinelui său, doar că nu a durat mult și în cadru și-a făcut apariție și cel de-al doilea patruped al familiei.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă

Chiar în secunda în care omul a realizat poza, cei doi câini de culoare albă au stat într-o poziție ce i-a făcut pe mulți să devină extrem de confuzi. Motivul? Așa cum se poate observa și în imagine, câinii par să aibă gura în comun și mulți au privit minute în șir această iluzie optică pentru a înțelege câți câini sunt în imagine și a cui gură este, de fapt! Primul câine stă întins pe spate și are botul deschis, iar al doilea s-a așezat pest eel, dar „în oglindă”, iar boturile lor deschise s-au suprapus perfect, formându-se astfel iluzia optică ce a bulversat oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Uneori, câinii mei împat aceeași gură”, a scris bărbatul în dreptul imaginii, potrivit celor de la newsweek.com.

Citește și: Iluzie optică virală. Găsești leopardul din imagine? Doar cei cu privire de vultur reușesc

Mai bine de șaizeci de mii de persoane au apreciat imaginea și utilizatorul a adunat peste o mie de comentarii de la oameni din întreaga lume.

Unii au încercat să dea soluția acestei iluzii optice, în timp ce alții s-au întrecut în fel și fel de glume.

Uneori, creierul uman este predispus să observe mai rapid imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O femeie a vrut să deschidă o pungă cu chipsuri, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat... Shauna arată de 8 ani, dar a trecut de mult de vârsta majoratului. De ce nu îmbătrânește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x