Antena Căutare

CE TAREEE! O fetiţă de 11 ani a inventat ceaşca perfectă: nu se sparge şi nu se varsă!

Sătulă să-şi vadă bunicul că suferă din cauza Parkinsonului, o fetiță din SUA a inventat o ceașcă specială, care nu se răstoarnă și nu se sparge.

CE TAREEE! O fetiţă de 11 ani a inventat ceaşca perfectă: nu se sparge şi nu se varsă! Galerie
O fetiţă de 11 ani a inventat o cană specială pentru bunicul ei

Sătulă să-şi vadă bunicul că suferă din cauza Parkinsonului, o fetiță din SUA a inventat o ceașcă specială, care nu se răstoarnă și nu se sparge.

Din cauza tremuratului, bătrânul nu putea ţine cana în mână fără să verse băutura, astfel că nepoata lui s-a gândit la o metodă inedită pentru a-l ajuta. Lily Born s-a dus la un atelier special și a creat un recipient cu trei toarte, pe care l-a botezat "Kangaroo cup".

"Dacă eşti copil, asta nu înseamnă cu nu poţi face lucruri măreţe", povesteşte fata. Ideea s-a bucurat de un succes răsunător, iar acum a ajuns pe mâinile unor producători renumiţi, care vor să o lanseze la scară largă.

Propuneri INDECENTE! Soluția care ar rezolva mii de divorțuri! Acum toți PATRU sunt fericiți!... Trebuie să vezi asta! O englezoaică arată EXACT ca cel mai iubit personaj din Game of Thrones!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x