Antena Căutare

O fetiță care s-a născut cu patru picioare și două coloane vertebrale, operată de 50 de medici. Dominique va avea șansa la o viață normală

50 de medici americani au încercat să-i dea șansa la o viață normală unei fetițe care s-a născut cu patru picioare și două coloane vertebrale. După șase ore, specialiștii au ieșit din sala de operație obosiți, dar fericiți pentru că Dominique va fi sănătoasă.

50 de medici americani au încercat să-i dea șansa la o viață normală unei fetițe care s-a născut cu patru picioare și două coloane vertebrale. După șase ore, specialiștii au ieșit din sala de operație obosiți, dar fericiți pentru că Dominique va fi sănătoasă.

Un bebeluş de doar zece luni, care s-a născut cu patru picioare și două coloane vertebrale, a primit șansa la o viață normală, după ce i-a fost făcută o operație complicată.

Intervenţia a avut loc la un spital din statul american Illinois. Fetiţa, pe nume Dominique, a fost operată de o echipă formată din 50 de medici, care i-au extirpat malformaţia.

Copila s-a născut în Coasta de Fildeș, iar familia sa era prea săracă pentru ca să-și poată permite să plătească operația. Cazul ei a devenit cunoscut, iar niște oameni cu suflet mare din Statele Unite s-au oferit să-i achite operația într-un spital american.

După ce se va recupera complet, fetița se va întoarce acasă.


La fel și totuși...atât de diferite! Cum distingi o cola de alta? Vei simți imediat „buchetul”... Ți se sfâșie inima de durere de amarul lui! Un cățeluș a alergat trei kilometri singur, pentru a-şi lua rămas-bun de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x