Antena Căutare

Poți să nu plângi? Rhea, fată săracă, face atletism în picioarele goale! Și-a desenat sigla unei firme pe bandaje, să ascundă rănile

O fetiță de 11 ani a reușit să emoționeze întreaga planetă după ce a câștigat un concurs de atletism, deși era singura sportivă desculță! Nici măcar sărăcia n-a ținut-o pe copilă departe de realizarea visului său!

Poți să nu plângi? Rhea, fată săracă, face atletism în picioarele goale! Și-a desenat sigla unei firme pe bandaje, să ascundă rănile Galerie
O fetiță aleargă în picioarele goale la competițiile de atletism, fiindcă e prea săracă

Aceasta este incredibila poveste a unei copile pe nume Rhea Bullos din Filipine, care a făcut o imensă pasiune pentru atletism.

Cea mai mare bucurie a sa este să alerge și să adune premii și medalii. La ultima competiție la care a participat, fata nu a purtat încălțări, ci doar niște simple bandaje medicinale, fiindcă atât și-a permis.

E prea săracă, dar asta n-o oprește să își urmeze visul de-a deveni, într-o bună zi, o mare sportivă. Cu unocența specifică a unui copil, Rhea și-a desenat pe bandaje semnul unei celebre firme de echipamente sportive, folosind o cariocă de acasă.

Poți să nu plângi? Rhea, fată săracă, face atletism în picioarele goale! Și-a desenat sigla unei firme pe bandaje, să ascundă rănile

O fetiță aleargă în picioarele goale la competițiile de atletism, fiindcă e prea săracă

Rhea Bullos, un exemplu de campioană ce își depășește limitele

Și pentru ea a fost suficient! Trei medalii de aur a câștigat, alergând desculță și demonstrând că valoarea unui sportiv nu stă în încălțări sau în haine de firmă, ci în ambiție.

Antrenorul a fotografiat-o pe mica sportivă ambițioasă, iar imaginea a ajuns pe Facebook și a devenit virală în toată lumea, stârnind un puternic val de reacții. Imaginea cu picioarele bandajate ale fetiței este una emoționantă și nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu.

Ulterior, oameni dornici să ajute l-au contactat pe antrenorul Predirick Valenzuela pe Facebook, pentru a face donații.

Divorțul care a intrat în Cartea Recordurilor. Doi bătrâni și-au spus adio la aproape 100 de ani. Motivul este unul ului... Părinții au lăcrimat! Tema dată de o profesoară din România elevilor săi i-a lăsat fără cuvinte! Care au fost cerințele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x