Antena Căutare

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto

O girafă albă ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, au fost măcelăriți de braconieri, în Kenya. Cuplul era unic în lume.

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto Galerie
O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți!

A mai rămas o girafă albă în viață – un mascul, născut de aceeași femelă albă, acum ucisă. Aceasta ar fi singura girafă albă rămasă în viață, în întreaga lume.

„Aceasta este o zi foarte tristă pentru comunitatea din Ijara și din Kenya. Formăm singura comunitate din lume care are în grijă o girafă albă.

Aceste crime reprezintă o lovitură imensă pentru eforturile comunității de a conserva animale rare și unice”, a spus Mohammed Ahmednoor, administratorul rezervației Hirola din Kenya, unde se aflau girafele, care atrăgeau și interesul turiștilor.

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți!

Girafele albe suferă de o boală numită leucism – ceea ce face ca animalele să dezvolte doar pigmenți negri în țesuturile moi.

Braconierii care le-au ucis pe cele două girafe albe nu au fost încă identificați și nu se cunoaște motivul pentru care au omorât cele două exemplare rare. O anchetă se află în desfășurare.

Aproximativ 40% din populația girafelor a dispărut, în ultimii 30 de ani, iar braconajul, pentru carne și piele, continuă, potrivit Africa Wildlife Foundation.

Singur în mijlocul oceanului. Povestea românului care a traversat Atlanticul într-o barcă... Descoperire excepțională! Arheologii au găsit un mormânt din perioada fondatorului Romei, Romulus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x