Antena Căutare

O mamă își cară pe brațe fiica moartă la morgă: „Medicii au refuzat să o trateze pentru că autoritățile au închis spitalul”

Viața e atât de crudă uneori încât e greu să o descrii sa să o accepți. Un caz care poate îl poate tulbura și pe cel mai insensibil om de pe planetă s-a produs zilele trecute. O mamă care nu a reușit să-și trateze fiica în timp util, o duce pe brațe către morga unui spital din apropiere

Viața e atât de crudă uneori încât e greu să o descrii sa să o accepți. Un caz care poate îl poate tulbura și pe cel mai insensibil om de pe planetă s-a produs zilele trecute. O mamă care nu a reușit să-și trateze fiica în timp util, o duce pe brațe către morga unui spital din apropiere.

Fotografia apărută în presa din toată lumea are în spate o istorie revoltător de tristă. O fată de aproape 20 de ani, care cântărea nu mai mult de 10 kilograme din pricina unei boli necruțătoare (paralizie cerebrală cronică) a murit în brațele mamei sale pentru că medicii nu au putut să o trateze. Tânăra, care abia împlinise 19 ani suferea de mai multă vreme de această boală și, pentru a supraviețui, avea nevoie de tratament urgent pe care nu l-a primit.

Cazul s-a petrecut în Venezuela, țară care se află-n pragul unui război civil. Problemele politice au avut efecte nebănuite asupra oamenilor, care se confruntă cu situații greu de rezolvat. Cei care au pus mâna pe putere în statul latino-american au decis închiderea spitalelor, iar asta a dus la decesul mai multor persoane.

Unul dintre aceste cazuri este cel al fiicei femeii din imagine. Bătrâna, pe numele său Elizabeth Díaz a trăit cea mai traumatizantă experiență pe care o poate avea un părinte. Fata i-a murit în brațe și pentru că unitățile spitalicești erau închise, a fost nevoită să o transporte la morgă cărând-o în brațe.

Imaginile au stârnit reacții virulente din partea opiniei publice din întreaga lume, mai ales că femeia a părăsit cadavrul fetei pentru că nu a avut suficienți bani pentru a o incinera.

Acesta este considerat un gest indecent?! Au fost arestați pentru o îmbrățișare! - Video... Iisus răstignit pe cruce a apărut din ape! Mii de enoriași au venit să vadă minunea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x