Antena Căutare

O poveste CUTREMURĂTOARE! Fetiţa născută fără nas zâmbeşte în fiecare zi

Adoră să se joace, să alerge şi să fie pupată. Dar spre deosebire de alţi copii, Tessa Evans suferă de o afecţiunea extrem de rară.

Adoră să se joace, să alerge şi să fie pupată. Dar spre deosebire de alţi copii, Tessa Evans suferă de o afecţiunea extrem de rară.

Copila de doar 17 luni are o malformaţie congenitală ciudată, numită "Arinie", din cauza căreia îi lipseşte complet nasul. Până în prezent, doar 40 de cazuri de acest fel au fost semnalate în literatura de specialitate. Micuţa nu poate să simtă niciun miros, nu are sinusuri, dar asta nu o împiedică să zâmbească în fiecare zi.

Boala fetiţei a fost descoperită în luna a cincea de sarcină, în timpul unei ecografii. Atunci, medicii i-au pregătit pe părinţi pentru ce e mai rău. "La început, nu am înţeles de ce. Nu credeam că e posibil. De ce nu are fata mea nas? Cum o să trăiască? Dar când am adus-o acasă, toată lumea s-a îndrăgostit pe loc de ea", povesteşte mama copilei.

Acum, familia micuţei Tessa încearcă să strângă banii necesari pentru operaţii. Fetiţa este nevoită să treacă prin zeci de intervenţii, pentru ca medicii să-i poată construi un nas artificial.


VIDEO! Hoţul cu cele mai multe picioare: Un crab i-a furat berea unui barbat!... N-o să mai călcaţi prea curând pe acolo! Parcul Bazilescu este bântuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x